Adrian Năstase: "Hai să n-o mai ciufulim." Ce ar fi primit Băsescu de la Soros

Adrian Năstase vorbește despre legătura dintre Traian Băsescu și George Soros. Fostul premier spune cum a ajuns Traian Băsescu să aibă probleme în justiție. 

"In 2005, un om a primit, de la George Soros, un buldog. El s-a apucat sa-l dreseze si să-l invete sa-i atace ne-prietenii. L-a trimis si la Bruxelles să se perfectioneze si să-si ascută dintii. Apoi, omul le dadea cateilor din sat ramasite de mancare si, din cand in cand, ca să-i sperie, le arăta licuriciul. Asta ca să nu se implice atunci când buldogul ii ataca adversarii.

A trecut un an, au trecut nouă, omul si-a pierdut din puteri. Intr-o zi, flămand, buldogul, a inceput s-si alerge stăpânul. Si face acest lucru si in prezent. Prietenii omului cred că buldogul e de vină. Eu am o alta părere.

Legendă (pentru cei care nu au inteles): omul este Traian Băsescu iar buldogul este „sistemul” (prezentat in anumite povestiri, ca o entitate ezoterică, impersonală).

Concluzie (cum ar spune un cunoscut al meu): „Hai să n-o mai ciufulim atata”. Chiar nu-mi plac cei care fac pe prostii ca nu au inteles  cine a construit „Sistemul”. Iar unii dintre ei chiar au pus umărul," a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel