Adolescent, bătut de Aurelian Șoric, fostul comandant al IPJ Neamț: "L-am pus pe fugă"

Un băiat în vârstă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de Aurelian Șoric, fostul comandant al IPJ Neamț.

Incidentul a avut loc duminică, în Piatra-Neamț. Potrivit unor surse citate de stiri-neamt.ro, totul ar fi pornit după o ceartă între mai mulți adolescenți, printre care și fiul fostului comandant al IPJ Neamț. Bărbatul a intervenit și l-a bătut pe unul dintre tineri cu un baston telescopic, după ce între acesta și copilul său a avut loc o discuție în contradictoriu, potrivit polițiștilor. Minorul bătut a ajuns la spital și a depus plângere împotriva agresorului.

"A fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările sub continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.” – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Ce spune Aurelina Șoric

”Duminică seara,  la ora 19.22, eram acasă și am văzut un apel pierdut de la băiatul meu. L-am sunat și vorbea foarte încet, era foarte speriat, mi-a spus să vin de urgență, că l-au înconjurat câțiva băieți. Mi-a spus că dacă nu vin foarte repede ”este posibil să iau bătaie și să mă taie!”. Vă dați seama că am plecat imediat, nici nu știu exact cum am ajuns în mașină, am ajuns în cel mai scurt timp acolo. L-am găsit pe băiat alături de un tânăr care era căzut, probabil s-a speriat când m-a văzut, s-a dezechilibrat și a căzut, cert este că l-am pus pe fugă, după care l-am luat pe băiat și am plecat. Totul s-a întâmplat foarte repede, nu cred că a durat totul mai mult de două minute!”, a declarat Aurelian Șoric pentru mesagerulneamt.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel