EXCLUSIV  Admitere ASE 2018. Rectorul Istudor: Cibernetica, cea mai populară facultate

Nicolae Istudor, rectorul ASE, a detaliat, într-un interviu acordat DC News, care sunt cele mai căutate facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice. 

Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice Bucureşti, a arătat, în cadrului unui interviu acordat DC News, care sunt cele mai căutate facultăţi din cadrul ASE de către candidaţii din toată ţara. 

"Cibernetica este cea mai populară facultate din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. […] Urmează, pe locul doi, contabilitatea, lucru care mă bucură pentru că, deşi e o facultate mai tehnică, pregăteşte economişti pentru toate domeniile. Urmează administrarea afacerilor cu predare în limba română şi relaţii internaţionale. Ca medii de admitere, tot cibernetica este pe primul loc.

Anul acesta avem un grad de promovabilitate de circa 71%. Este un procent foarte bun, iar de gradul de promovabilitate ne ajută pe noi pentru a ocupa locurile la programele de masterat. Chiar dacă, numai 64% din absolvenţii noştri de licenţă continuă programul de masterat”, a explicat Nicolae Istudor.

Urmăreşte declaraţiile lui Nicolae Istudor, aici:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel