EXCLUSIV  Admitere ASE 2018. Rectorul Istudor: Cibernetica, cea mai populară facultate

Mihai Ciobanu / 19 iul 2018 / 13:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Nicolae Istudor, rectorul ASE, a detaliat, într-un interviu acordat DC News, care sunt cele mai căutate facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice. 

Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice Bucureşti, a arătat, în cadrului unui interviu acordat DC News, care sunt cele mai căutate facultăţi din cadrul ASE de către candidaţii din toată ţara. 

"Cibernetica este cea mai populară facultate din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. […] Urmează, pe locul doi, contabilitatea, lucru care mă bucură pentru că, deşi e o facultate mai tehnică, pregăteşte economişti pentru toate domeniile. Urmează administrarea afacerilor cu predare în limba română şi relaţii internaţionale. Ca medii de admitere, tot cibernetica este pe primul loc.

Anul acesta avem un grad de promovabilitate de circa 71%. Este un procent foarte bun, iar de gradul de promovabilitate ne ajută pe noi pentru a ocupa locurile la programele de masterat. Chiar dacă, numai 64% din absolvenţii noştri de licenţă continuă programul de masterat”, a explicat Nicolae Istudor.

Urmăreşte declaraţiile lui Nicolae Istudor, aici:

 Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25