Administratorul unui "magazin de vise", arestat preventiv

catuse
catuse

Administratorul unui magazin care comercializeaza substanţe etno botanice a fost reţinut pentru 29 de zile sub acuzaţia de punere în vânzare şi deţinere fără drept de droguri de mare risc.

Bărbatul a fost prezentat, vineri, instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar Tribunalul Suceava a dispus arestarea acestuia pentru 29 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Galaţi, este suspectat că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, a închiriat un spaţiu în municipiul Câmpulung Moldovenesc, fără a avea autorizaţie din partea autorităţilor locale şi a oferit spre vânzare produse etnobotanice, informează Mediafax.

Poliţiştii suceveni au ridicat de la magazinul acestuia din Câmpulung Moldovenesc 170 de plicuri cu produse etnobotanice, iar în 20 dintre plicuri a fost găsită o substanţă inclusă în categoria drogurilor de mare risc.

Procurorul DIICOT Suceava a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, el fiind cercetat pentru punere în vânzare şi deţinere fără drept de droguri de mare risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel