Adele Chirică - Sorina Pintea: Niciun copil nu va mai muri ca Antonio

Adele Chirică - Sorina Pintea: Niciun copil nu va mai muri ca Antonio
Adele Chirică - Sorina Pintea: Niciun copil nu va mai muri ca Antonio

Adele Chirică, după întâlnirea de marți cu ministrul Sănătății, a spus "nu știu când și dacă sănătatea a mai avut așa ministru".

"Știu despre Dravet și vă știu și pe Dvs! Vă urmăresc dinainte să fiu ministru"! Să aud așa ceva din partea dnei ministru (n.r. Sorina Pintea) a fost copleșitor!", a zis Adele Chirică.

"La finalul lunii, vom avea întâlnire cu comisia de neurologie pediatrică, cu cei de pe ambulanță și de la urgențe! Vom avea protocol pt copiii cu Dravet în fiecare spital de urgentă și baza de date cu familiile la 112.

Niciun copil nu va mai muri ca Antonio și nu va mai trece prin ce a trecut Mara și Davis! Vom avea tot ce am vistat atâția ani... Nu există cuvinte să descriu ce simt!

Și da, a fost vizibil emoționată când l-a văzut pe Davis Sota și cadoul de la el. L-a rugat să îi mai picteze și cu stânga!
Când am plecat m-a întrebat "de unde atâta putere?" I-am arătat ochii lui Davis! De acolo! Mulțumesc doamna ministru ! Nu știu când și dacă sănătatea a mai avut așa ministru! Mă înclin!

Antonio, Mara, Davis... și toți ceilalți fluturași mov... este pentru voi! Pt că meritați și ne dați putere!", a transmis Adele Chirică în mediul online, după întâlnirea cu ministrul Sănătății.

Vezi și: Dravet. Adele Chirică, informațiile pe care nu le găsești pe Google

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel