Acuzații șocante: Copii, inclusiv români, recrutați pentru relații sexuale cu preoți de la Vatican

Acuzații grave cu tentă sexuală la adresa mai multor fețe bisericești de la Vatican. Un fost prelat susține că la Vatican există o reţea organizată de pedofilie și a dezvăluit procedeul prin care copii, inclusiv băieți de origine română, erau recrutaţi pentru a întreţine raporturi sexuale cu preoţi italieni, relatează quotidiano.net, potrivit rtv.net.

Fostul preot Don Patrick Poggi, condamnat și el pentru pentru abuz asupra unor minori și care și-a executat pedeapsa la închisoarea Rebibbia, a susținut că nouă preoți au abuzat sexual mai mulţi copii, printre care şi români, în câteva biserici de la periferia Romei.

Fostul prelat a povestit că faptele celor nouă preoți nu au nimic improvizat și spontan, susținând că la Vatican există o reţea organizată de pedofilie. Potrivit dezvăluirilor sale grave, pentru fiecare raport sexual, copiii ar fi primit între 150 şi 500 de euro, iar cel care se ocupa de racolarea minorilor era un un poliţist implicat în mai multe reţele de trafic de minori în scopuri sexuale.

Potrivit informațiilor din presa italiană care citează declarațiile lui Don Patrick Poggi, copiii erau recrutaţi din localurile de noapte pentru homosexuali aflate în preajma gării Termini din Roma.

Minorii români, cu vârste de 16 şi 17 ani, erau abuzați sexual de preoți care făceau parte din parohiile Pisa, Magliana, Pineta Sacchetti, Cassia şi St. John şi, potrivit publicaţiei quotidiano.net, raporturile sexuale aveau loc chiar într-una dintre biserici.

Poliţistul care îi "livra" pe copiii români preoţilor era implicat şi în alte reţele de prostituţie masculină, inclusiv în cele din lumea artistică sau a modelling-ului, iar printre clienţii pe care îi deservea s-au numărat şi membri ai sectelor sataniste, scrie și Corriere della Sera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel