Actualizare UEFA. Când revine fotbalul european

UEFA va oferi o actualizare a planurilor de a termina sezonul 2019-2020 către cele 55 de asociații naționale ale sale.

UEFA va oferi o actualizare a planurilor de a termina sezonul 2019-2020 către cele 55 de asociații naționale ale sale, într-o videoconferință de marți.

Conducerea fotbalului european speră să încheie toate campionatele în august. Chiar și așa, există dubii că în situația în care toate ligile mai puțin cea din Belarus sunt oprite, acest termen ar putea fi fezabil.

Nu  mai este mult până la un calendar oficial

UEFA a lansat două grupuri de lucru, iar unul stabilește în mod special calendarul etapelor. Într-un caz fericit, la jumătatea lunii mai vom avea un calendar oficial.

Cu toate acestea, nesiguranța care cuprinde lumea când vine vorba de răspândirea virusului creează probleme mari. Unele ligi, precum cele din Germania și Danemarca, vorbesc despre reluarea activității de luna viitoare, în timp ce alte campionate, între care și Premier League, consideră că iunie va fi cel mai realist termen.

Champions League și Europa League, două scenarii

Conducerea UEFA încă speră că va reuși să-și desfășoare propriile turnee într-un format normal cu tur și retur. Totuși, dacă acest lucru nu s-ar putea întâmpla, ar fi posibil ca echipele să se întâlnească doar o dată, iar de la sferturi până la finală ar exista un mini-turneu care durează o săptămână pentru a finaliza Champions League și Europa League.

Întâlnirea de marți va fi urmată de o reunire a comitetului executiv al UEFA, joi. În plus, UEFA va asculta cererile ligilor domestice de a încheia mai devreme competițiile. În trecut, acest lucru ar fi dus la neparticiparea în competițiile europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel