Aceasta este măsura USR. Cel mai bun sondaj: Fotografia care nu ar fi trebuit să existe în anul electoral 2024

foto captură video
foto captură video

USR este partidul care s-a urcat pe Piața Victoriei și a ajuns în Parlament. 

Au sărit în Piața Victoriei, ei, actori, artiști, legende. Ei și încă 500.000 care ”Cine nu sare, ia condamnare”. Au băgat lanternele telefoanelor în ochii Guvernului și au fost votați să intre în Parlament pentru schimbare. Când au ajuns acolo, au continuat să protesteze, neintrându-și în funcție. Au filmat, au scandat, s-au baricadat, au mers cu boxe, pancarte și au făcut tot ceea ce știau mai bine să facă. Din stradă! Apoi și-au dovedit dimensiunea politică. Eșecul. 

În zilele noastre, nu mai prind niciun top în sondaje. Nu mai sar când vin procentele. Și probabil că nici speranțe nu mai au. Se prăbușește elefantul! Dar, mai mult decât orice procent, o imagine spune tot. 

Cei care ridicau Piața Victoriei în picioare, astăzi au întins un banner pentru o umple. Ei, vreo 10. Cum ar spune gurile rele, câțiva rătăciți. O imagine vorbește mai mult decât 1000 de cuvinte, sau, cândva, 500.000 de persoane. 

Dacă n-ați auzit pentru ce protestează, ei bine, manifestul a fost pentru modul în care ”s-au jucat cu economia naţională şi imaginea României” membrii Guvernului în procesul Roşia Montană, proces, de altfel, câștigat. 

Cândva, chiar și comunicatele de presă ale USR veneau scrise după manual. Astăzi, se pare că-n USR este lipsă acută de strategi politici. Altfel, nu se explică de ce ar vrea să-și ilustreze prăbușirea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel