Accident stupid în campusul universitar. A murit!

O studentă a murit după ce a alunecat pe un trotuar al campusului său universitar.

O studentă de 19 ani a Universităţii Washington din Seattle (statul Washington, nord-vestul Statelor Unite) a murit miercuri după ce a alunecat pe un trotuar al campusului şi s-a lovit la cap, informează DPA. Tragedia s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 10.30, într-o zonă situată la nord de Computer Engineering Building şi la est de Fântâna Drumheller, a indicat Steve Rittereiser, de la poliţia Universităţii Washington, într-un e-mail.

Tânăra a fost dusă în stare critică la Centrul Medical Harborview, unde a decedat, a indicat purtătoarea de cuvânt a spitalului Susan Gregg. Poliţia investigează acest incident, pe moment nefiind clar dacă gheaţa formată în urma unei recente furtuni de zăpadă a jucat vreun rol în decesul tinerei, a indicat Rittereiser.

'Suntem profund uimiţi de acest nefericit accident', a completat el, precizând totodată că a fost anunţată familia studentei. Activităţile în campusul din Seattle au fost suspendate luni cauza căderilor de zăpadă, iar marţi din cauza condiţiilor de formare a gheţii, potrivit alertelor emise de universitate în zilele respective. Cursurile au fost reluate miercuri.

Citește și:

Julia Baciu, studentă româncă, ucisă în Canada

Invitație în SUA. De ce a declinat Dragnea invitația

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel