Accident rutier grav în județul Ialomița. Trei morți și patru răniți

Accident auto. foto ilustrativ
Accident auto. foto ilustrativ

În jurul orei 15.30 s-a produs un accident la ieșirea din Urziceni către Buzău, rezultând trei persoane decedate și patru persoane rănite.

”Este vorba de trei persoane decedate și patru persoane rănite. În jurul orei 15.30 s-a produs acest accident de circulație, la ieșire din localitatea Urziceni spre Buzău, pe DN2, cu implicarea a două autoturisme. În urma impactului dintre aceste două autoturisme a rezultat decesul acelor trei persoane, iar alte patru persoane au fost rănite și transportate la unități medicale din Urziceni și din București. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, conform Realitatea Plus.

Din cele 4 victime, două au traumatisme mai ușoare și au fost preluate de SAJ și transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la București și cea de/a patra este la locul intervenției si va pleca cu elicopterul SMURD la București”, anunță ISU Ialomița, conform Mediafax.

”La fața locului sunt mai multe echipaje de polițiști și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.
Coloanele de mașini nu sunt foarte mari în zona accidentului.”, a completat Ludmila Dascălu, pentru Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel