UPDATE. Accident grav în Constanța. Femeie în comă, după ce și-a prins capul în sistemul de decapotare

O femeie de 35 de ani din Constanța a ajuns în stare gravă la spital, în această dimineață, după ce și-a prins capul  în sistemul de decapotare.

UPDATE: Femeia, aflată pe bancheta din spate a unui autoturism, și-a prins capul între sistemul de decapotare a autovehiculului şi haion, în timp ce maşina era în deplasare în municipiul Constanţa.

Accidentul s-a petrecut pe strada I. L. Caragiale, la intersecţia cu strada Nicolae Milescu Spătarul din municipiul Constanţa. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare, de către pasagera din dreapta - faţă, capul i-a fost prins între haion şi acoperişul pliabil al maşinii, a scris Agerpres.

Femeia are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare comatoasă, informează IPJ.

________________________________________________________________________________________

"Pacienta era inconştientă, în comă. I s-a acordat primul ajutor. A fost intubată şi transportată la Spitalul Judeţean. Noi nu am avut timp să vorbim cu martorii. Pacienta este în continuare în comă. Imediat ce s-a produs incidentul am fost solicitaţi. Femeia era în acea stare de 10 minute", a spus Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Ambulanței din Constanța, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel