Accident cu zece persoane. Plan ROȘU de intervenție

Zece persoane au fost implicate într-un accident produs joi dimineaţa pe DN 17, în localitatea Şintereag din judeţul Bistriţa-Năsăud, între două microbuze, unul de persoane şi altul de marfă.

Microbuzul de persoane venea din Republica Moldova şi se îndrepta spre Franţa. Din primele date, se pare că şoferul ar fi adormit la volan şi astfel a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu celălalt microbuz, care transporta legume. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, autorităţile au decis acţionarea planului roşu de intervenţie, însă rănile suferite de către cei accidentaţi nu au fost grave.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud au acţionat pentru descarcerarea conducătorilor auto, iar cele medicale au evaluat victimele.

Dintre cele zece potenţiale victime, doar trei au ajuns la spital, două la Bistriţa şi una la Beclean, restul suferind răni minore. Spitalul de Urgenţă Judeţean Bistriţa-Năsăud a remis, joi dimineaţă, un comunicat de presă referitor la starea celor două victime care au ajuns la această unitate, din care rezultă că au suferit contuzii care nu le pun viaţa în pericol.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au acţionat pentru sprijinirea echipajelor SMURD implicate în salvarea victimelor, cercetare la faţa locului, fluidizarea traficului rutier şi dirijarea circulaţiei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Virginia Pîrlea, cercetările în acest caz vor fi continuate sub coordonarea Parchetului, pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel