Accident Constanța. Patru persoane rănite, printre care doi copii

Accident
Accident

Patru persoane, printre care doi copii, au fost transportate, în noaptea de joi spre vineri, la spital, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe DN 2A şi s-a răsturnat în afara carosabilului, accidentul având loc între localităţile Hârşova şi Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei maşinii din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă.

"Un bărbat, de 47 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localităţii Hârşova, dinspre Hârşova către Constanţa şi ajungând la km 140, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, a pasagerei dreapta faţă, de 32 de ani şi a pasagerilor spate, doi minori, de 4, respectiv 10 ani", a informat IPJ.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje medicale, victimele fiind transportate cu diverse traumatisme la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel