Accident Cluj. Șoferul tirului care a cauzat tragedia, găsit spânzurat

Accident
Accident

Şoferul TIR-ului din cauza căruia cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate patru maşini, acesta părăsind locul accidentului, a fost găsit spânzurat luni dimineaţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

"Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la faţa locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto şi trei pasageri - printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital. Şoferul tirului a fost găsit spânzurat în această dimineaţă, pe raza localităţii Buneşti", potrivit IPJ Cluj.

Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule, pe DN 1C/E 576, în afara localităţii Gherla.

"Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localităţii Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla. Ulterior, autoutilitara a lovit şi un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, pe direcţia Dej înspre Cluj-Napoca", au mai informat reprezentanţii IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel