A murit Naomy, cea mai controversată vedetă a anilor 2000

captură video Acasă TV
captură video Acasă TV

Cântăreața transgender Naomy a murit la vârsta de 47 de ani.

Vestea a fost dată de o persoană apropiată acesteia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Transsexualul Naomy a murit pe un pat de spital din Germania, după ce a stat în comă mai mult timp.

Citește și Povestea neștiută a lui Florin Moldovan alias Naomy. A fost abandonat la trei zile de la naștere și a crescut în orfelinat până la 15 ani

„Cu inima grea, vă anunț că Naomy a trecut în liniște in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi Odihnește-te in glorie Regino”, a scirs Antonella, prietena sa, pe Facebook.

Cine a fost Naomy

Numele real era Florin Moldovan. Acesta a avut o copilărie marcată de adversități, cu o poveste de viață care ar zgudui pe oricine. S-a făcut cunoscut sub numele de Naomy în showbizul românesc abia după ce s-a hotărât să-și schimbe sexul. Florin fost abandonat de părinți la doar trei zile de la naștere. A petrecut primii ani din viață într-un orfelinat din Luduș, iar această experiență l-a însoțit până la vârsta de 15 ani, când s-a mutat la București.

În capitală, a început să-și contureze drumul către artă, urmând cursurile Școlii Populare de Artă. Destinul i-a adus oportunitatea de a apărea în filmul "Gadjo Dilo" din 1997, unde a jucat alături de nume sonore precum Rona Hartner și Adrian Minune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel