A fost ales primarul interimar al Craiovei

Consiliul Local al Municipiului Craiova a luat act, joi, de demisia Liei Olguța Vasilescu, și, prin vot, a ales cine va asigura interimatul Primăriei Craiova până la noi alegeri. 

Viceprimarul Craiovei Mihai Genoiu (PMP) va îndeplini atribuţiile de primar al Craiovei. Viceprimarul PSD, Adrian Cosman nu și-a dorit interimatul. 

”Îi mulţumesc doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu pentru tot ceea ce a făcut în această perioadă, pentru locul în care ne-a adus şi, mai ales, pentru faptul că ne-a arătat demnitatea şi mândria sa de craioveancă. (...) Principalul lucru cu care mă voi ocupe şi ne vom ocupa în perioada imediat următoare este stabilirea bugetului pentru anul 2017, lucru pe care îl vom face împreună, ne vom consulta la tot ceea ce înseamnă priorităţi, pentru că sunt lucruri de mare amploare, care trebuie terminate, cum este Spitalul Filantropia - şi lucrările sunt deja începute încă din cursul anului 2016 şi trebuie finalizate - şi lucrări foarte importante, pe care trebuie să le demarăm împreună în cursul anului 2017. Este vorba de Liceul Carol I, de Opera Română, de sediile primăriei şi multe alte lucrări. Pot să vă asigur de maximă transparenţă, pot să vă asigur de maximă corectitudine şi de un staff de calitate foarte implicat”, a spus Mihai Genoiu, potrivit Agerpres.

Lia Olguța Vasilescu a fost aleasă parlamentar și învestită și-n funcția de ministru al Muncii, astfel, era în incompatibilitate cu funcția de primar. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel