EXCLUSIV  19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată! Daniela Simulescu: Pe harta astrologică a României vor zgudui!

Foto Pexels
Foto Pexels

19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată! De ce? Aflați de la astrologul Daniela Simulescu.

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

 

Lună Nouă pe 8 august 2021

Amintim că va fi Lună Nouă în Leu pe data de 8 august. „Luna Nouă din Leu de pe 8 august nu este la fel de fericită ca aceea din 2020. Astrograma momentului poziționează Luna Nouă în casa 8, o casă unde ne pierdem puterea. Fiind în careu cu Uranus și în opoziție cu Saturn, ne putem aștepta la tensiuni și evenimente neașteptate la nivel mondial. Dar mesajul pentru fiecare dintre noi este următorul: neputința poate deveni asul din mânecă”, a spus Daniela Simulescu.

„Când ai o astrogramă a momentului, primul lucru la care te uiți este unde este plasată Luna Nouă, în care dintre casele astrologice. Și Luna Nouă este în Casa 8, care a fost foarte demonizată, terfelită, dusă în derizoriu. Este o casă care sperie în astrologie. Este o casă apăsătoare. Este considerată casa lucrurilor interzise, a tot ceea ceea ce înseamnă periculos. (...) Este tare neplăcut acolo în Casa 8. Pe lângă această neputință, lipsă de control, îmi place mie să mă uit la tot ceea ce este legat de renaștere”, a mai spus Daniela Simulescu. „V-aș spune să începeți să vă iubiți mai mult pe voi, dacă ar fi să o luăm așa clișeistic”, a mai zis astrologul DCNews.

VEZI ȘI: Astrologul Daniela Simulescu, mărturisire despre tatăl ei: Sunt destul de afectată, aproape că rămân fără cuvinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel