EXCLUSIV  Astrologul Daniela Simulescu, mărturisire despre tatăl ei: Sunt destul de afectată, aproape că rămân fără cuvinte

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

În cadrul emisiunii despre Luna Nouă în Leu de pe 8 august, astrologul Daniela Simulescu a făcut o dezvăluire.  

„Dacă vorbele celorlalți ne dor mult și avem impresia că au milă față de noi înseamnă că noi simțim că suntem demni de milă. Este greu când vorbim despre o Lună Nouă... Sunt destul de afectată, aproape că rămân fără cuvinte. Ca să vă fac o mărturisire, eu am avut tatăl paralizat când eram foarte mică și am văzut ce înseamnă ca o persoană să treacă prin aceste momente, cât de greu este să accepte, cât de greu este să treacă mai departe și să funcționeze. De obicei, oamenii care trec prin stări neplăcute, în primă fază, devin furioși, supărați.

Te întrebi de ce, de ce eu?

Orice suferință din viața noastră poate căpăta sens.

Dacă nu o lăsăm să ne conducă viața și o conducem noi pe ea, viața devine mai frumoasă. Și ne deschidem, și cunoaștem oameni, și avem grijă de ei, și au grijă de noi. Universul ne poartă în niște zone pe care inițial nu le vrem, dar pe urmă ne dăm seama că sunt potrivite pentru noi. Atunci când vorbim despre o criză, la câțiva ani de la acea criză, dacă ne gândim, realizăm că s-a schimbat ceva în viața noastră. La început, este greu, dar, dacă ne uităm în urmă, putem să ne dăm seama că am luat-o pe calea bună”, a spus Daniela Simulescu. 

„Luna Nouă este plină de neprevăzut. Trebuie să schimbăm ceva, dar nu știm ce. E bine să începeți cu suferința majoră. Puteți ajunge foarte departe! Universul este nelimitat!”, a mai spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Emisiunea, de la DCNewsTV, despre Luna Nouă în Leu. Tensiuni și evenimente neașteptate la nivel mondial. Asul din mânecă

„Luna Nouă din Leu de pe 8 august nu este la fel de fericită ca aceea din 2020. Astrograma momentului poziționează Luna Nouă în casa 8, o casă unde ne pierdem puterea. Fiind în careu cu Uranus și în opoziție cu Saturn, ne putem aștepta la tensiuni și evenimente neașteptate la nivel mondial. Dar mesajul pentru fiecare dintre noi este următorul: neputința poate deveni asul din mânecă”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel