Pro TV, urmărit îndeaproape de CNA. Radu Herjeu, în public la ”Românii au talent”

Cel mai nou membru CNA, Radu Herjeu, a fost în public la prima gală live ”Românii au talent”, semn că CNA urmărește îndeaproape Pro TV, după scandalurile care au urmărit emisiunea în perioada preselecțiilor.

În primele ediții, cele ale preselecțiilor, CNA a primit mai multe reclamații cu privire la show-ul ”Românii au talent”, în special din cauza Mihaelei Rădulescu, unii telespectatori fiind deranajați de atitudinea acesteia.

Radu Herjeu a declarat, pentru DC News, că nu a fost la ”Românii au talent” în calitate de membru CNA, ci de spectator.

”Am fost de plăcere.  CNA nu are în proceduri trimiterea de membri la emisiuni pentru a face raport. Am fost în ultimii 3 ani”, ne-a spus Radu Herjeu.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu dezvăluie motivul atitudinii sale de la Românii au Talent

Mihaela Rădulescu a fost criticată dur pentru comportamentul ei în preselecțiile ”Românii au talent”. Mihaela a dansat în făină, a sărutat un concurent pe gură și i-a spus unei concurente de 14 ani să slăbească cinci kilograme. Unii telespectatori, precum și persoane publice au criticat-o pe aceasta pentru comportamentul ei. 

Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook, înaintea primei semifinale, că atitudinea ei este specifică rolului pe care-l are în format.

Totuși, nu doar Mihaela Rădulescu a fost motiv de scandal la ”Românii au talent”. Pro Tv a primit o amendă de 100.000 de lei după ce în emisiune a apărut un tânăr condamnat pentru complicitate la crimă, care a mințit spunând că a fost la închisoare pentru tăinuire.

În ședința în care s-a propus amenda, membrii CNA au luat în discuție și 8 ediții a emisiunii ”La măruță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel