Prințesa Diana, asasinată de trupe de elită? Ce spune poliția britanică

Printesa Diana
Printesa Diana

Poliţia britanică s-a pronunțat luni seara cu privire la teza apărută în această vară, potrivit căreia prinţesa Diana ar fi fost asasinată de către trupele de elită SAS. „Nu există dovezi credibile” pentru a susţine această teorie, este concluzia anchetatorilor din Insulă.

Poliţia a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că „a întreprins o anchetă pentru a verifica pertinenţa şi credibilitatea” informaţiilor primite în august 2013 privind moartea Dianei şi a lui Dodi Al-Fayed.

„Ancheta este acum încheiată”, iar o declaraţie oficială va fi făcută marţi, precizează poliţia britanică, potrivit Mediafax.

La mijlocul lui august, poliţia din Regat a anunţat că va „examina informaţii recent comunicate” cu privire la respectivele decese, fără a dezvălui detalii despre natura lor.

Teoria conspirației

Mai multe publicaţii britanice au anunţat că, potrivit uneia dintre aceste informaţii, SAS (Special Air Services) - trupe de elită ale armatei britanice - ar fi „responsabile de moartea prinţesei Diana".

„Concluzia finală (a anchetei) este că, deşi au fost făcute declaraţii privind implicarea SAS în aceste decese, nu există nicio dovadă credibilă pentru a susţine ideea că aceste afirmaţii sunt întemeiate”, se arată în comunicatul remis luni seara de anchetatori.

„În consecinţă, Serviciul Poliţiei Metropolitane (MPS) este convins că nu există niciun motiv care poate fi probat, pentru a iniţia o anchetă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel