Informația aflată de Firea în direct. Bolcaș: O mârlănie!

Dacă Traian Băsescu ar fi recunoscut că a greșit cu privire la Gabriela Firea, ar fi evitat trimiterea în judecată pentru amenințare și șantaj. 

Gabriela Firea a aflat de la Antena 3 că Traian Băsescu a fost trimis în judecată în dosarul în care ea este parte vătămată și-l acuză pe Traian Băsescu de șantaj și amenințare. 

"Vreau să vă spun că este o surpriză pentru mine. Am aflat această informație de la producătorul dumneavoastră în această seară. Eu oficial nu cunosc această informație. O primesc de la dumneavoastră, pe post, în direct. Am luat legătura cu maestrul Bolcaș. Mi-a spus că, din punct de vedere procedural, ar fi trebuit să primesc comunicarea rechizitoriului, ceea ce nu s-a întâmplat. Oficial, nu am primit nicio informare. Chiar am discutat, la începutul lunii iulie, cu dl avocat Bolcaș despre acest subiect și mi-a spus că este posibil să fie finalizat și mi se va comunica", a spus Gabriela Firea, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire" cu Radu Tudor. 

Cum putea evita Traian Băsescu trimiterea în judecată

Trimiterea în judecată vine după ce medierea cu avocații lui Traian Băsescu a eșuat. "Mă voi sfătui cu familia și cu dl Bolcaș și vedem ce va urma", a precizat Gabriela Firea. Fostul președinte ar fi trebuit să recunoască faptul că nu trebuia să se comporte și să se exprime cum a făcut-o față de un senator. Astfel, ar fi evitat trimiterea în judecată. 

Avocatul Lucian Bolcaș: "Este vorba despre o mârlănie care este adresată unei doamne. Este esența fenomenului și dacă este potențat de poziția pe care o are cel care a lansat-o, evident că trebuie să ajungă la sancțiunea penală". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel