HOROSCOP, joi, 28 iulie 2016

Berbec

Îţi asumi azi riscuri peste riscuri, dar îţi place! Devii aproape dependentă de adrenalină şi adori să trăieşti periculos. Deşi astrele nu te încurajează să menţii acest comportament pentru mult timp, sunt de acord cu tine astăzi, mai ales că nu vei păţi nimic, doar de vei distra de minune!

Taur

Începi ziua cu o veste bună, care îţi va marca în mod pozitiv şi restul timpului. Iubitul îţi face o surpriză: este vorba despre rochia la care visai, dar pe care nu ţi-ai cumpărat-o, sau de o expediţie fulger la mare, în weekend. 

Gemeni

Ziua  este defavorabilă intervenţiilor medicale: nu vei avea problemele cu vizitele la medic doar pentru a-ţi verifica starea de sănătate, ci cu intervenţiile chirurgicale sau cu tratamentele medicamentoase. De asemenea, nu este recomandat să lucrezi cu un aparat nou, mai ales dacă acesta presupune riscuri: nu stai prea bine cu sănătatea azi!

Rac

Cheltuieşti o sumă mare de bani pentru a-i cumpăra ceva iubitului tău azi. De abia aştepţi să îl răsfeţi, mai ales că şi el ţi-a făcut foarte multe surprize plăcute în ultima perioadă. Cu toate acestea, vei fi dezamăgită să constaţi că nu este deloc încântat de ceea ce i-ai luat, ci că tratează chiar cu indiferenţă gestul tău.

Leu

Ai mare grijă, deoarece posibilitatea unui conflict cu părinţii, cu şeful sau cu o altă persoană importantă din viaţa ta este foarte ridicată azi. Nici măcar nu va fi vina ta, consideră astrele, dar urmările vor fi destul de grave: este posibil să nu vă mai vorbiţi o perioadă destul de îndelungată!

Fecioară

Nu aştepta realizări măreţe de la ziua de azi, deoarece nu va fi cazul. Deşi nu vei avea succes în nicio întreprindere majoră, discuţiile, mai ales cele argumentative sau de persuasiune, vor fi reuşite. Ai capacitatea de a convinge pe cineva apropiat să te asculte, dar spre folosul său, nu al tău.

Balanță

O greşeală pe care o comiţi azi poate să îţi arate adevărata faţă a partenerului. Uiţi uşa deschisă la casă dimineaţa sau pierzi o sumă de bani, iar iubitul tău se enervează peste măsură şi nu e deloc drăguţ cu tine. Deşi îţi va cere iertare, izbucnirea sa te sperie destul de tare.

Scorpion

Dai dovadă de o vulnerabilitate fizică şi psihică accentuată azi! Eşti obosită, prost dispusă şi stresată, te trezeşti aproape extenuată şi nici nu reuşeşti să te concentrezi la muncă. Ar fi recomandat să rămâi acasă, deoarece oricum nu vei reuşi să te achiţi foarte bine de sarcinile zilei.

Săgetător

Trebuie să accepţi că azi nu ai niciun control: nici asupra vieţii tale profesionale, nici asupra celei amoroase. La muncă faci tot posibilul să te remarci, dar greşeşti din neatenţie, iar în relaţie eşti total descumpănită de răceala iubitului: tocmai când credeai că vă merge mai bine, el te tratează ca pe o străină.

Capricorn

Uită de orice fel de provocări profesionale, astăzi este timpul pentru dragoste. Contextul astrologic al zilei este favorabil unei mişcări riscante în iubire: este momentul să îi propui iubitului să vă mutaţi împreună, să îi declari că îl iubeşti sau, dacă eşti singură, să îl inviţi pe cel pe care îl placi la o cafea!

Vărsător

Nu îi provoca pe cei din jur la discuţii aprinse azi, mai ales dacă nu reuşeşti să îţi ţii sub control temperamentul. Nici ei nu vor fi calmi, ci dimpotrivă: se vor înfuria chiar mai repede decât tine. Nu este momentul să le spui colegilor de apartament ce te deranjează la ei sau să îi reproşezi iubitului că nu are timp pentru tine.

Pești

Ai mare grijă azi, deoarece te paşte un risc. Nu este recomandat să pleci într-o călătorie, să te încrezi total într-un străin despre care nu ştii mai nimic sau să ai o sumă mare de bani la tine. Dacă vei fi precaută, nu vei păţi nimic, dar nu trebuie să glumeşti cu această ameninţare. (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel