Zodiile și capcana în care pică foarte mulți părinți. Astrologul Daniela Simulescu: Manifest!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologia poate fi o adevărată comoară de informaţii despre lucruri care ne influenţează în mod inconştient din momentul naşterii noastre, dar poate deveni o capcană în acelaşi timp.

Astrologul Daniela Simulescu a dedicat o emisiune specială pentru părinţii care plănuiesc naşterea copilului într-o anumită zodie din motive personale sau preferinţe, ori care compară personalitatea copilului în funcţie de zodia sa. O greşeală,  subliniază Daniela Simulescu, care atrage atenţia cu privire la ce se poate întâmpla când forţăm ceva în viaţa altcuiva sau comparăm constant o persoană cu o astrogramă unică prin prisma prejudecăţilor noastre despre alte zodii.  

„Această emisiune este un manifest. Da! E un termen potrivit. E un manifest mai ales pentru mămici şi viitoare mămici. Mi-a atras atenţia un articol despre părinții care planifică naşterea copilului în funcţie de o zodie sau alta. Bănuiam că se întâmplă lucrul acesta, am avut eu însămi de-a face cu aceste cazuri. În niciun caz nu contează zodia! Dacă voi veţi planifica naşterea că vă place sau nu o zodie şi copilul trebuie să se nască la graniţă, între cele două zodii, înnebuniţi.

Exemplu: "Nu vreau să se nască Fecioară, că am avut pe cineva Fecioară. Nu vreau să se nască Peşti că e prea sensibil, etc."

Zodia nu contează! Iar dacă voi aţi avut o persoană în viaţa voastră cu o anumită zodie şi nu v-a plăcut, nu are de-a face. O astrogramă cu câteva dintre detaliile pe care le ştim se repetă undeva la 32.000 de ani. Vă daţi seama? O astrogramă, o dată, un loc şi o oră, în niciun caz o zodie.

Să ne imaginăm următoarea situaţie: Copilul trebuie să se nască între Leu şi Fecioară şi voi trageţi cu dinţii să se nască Leu, că nu vreţi Fecioară şi vreţi să se nască Leu. Ce vă faceţi dacă în astrograma copilului respectiv, Luna este afectată? Voi nu aveţi de unde să aflaţi lucrurile astea. Îl naşteţi Leu, dar copilul are Luna aspectată mai neplăcut pentru voi. Sau Mercur diferit, Venus sau ascendentul”, a spus Daniela Simulescu.

Continuarea materialului pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel