EXCLUSIV  Zodiac MARTIE. Zodia ROMANTICĂ. ”Să vă bucurați de viață. Astrele vă obligă să vă simțiți fericite și bucuroase”

Zodiac fecioara
Zodiac fecioara

O zodie va fi romantică în luna martie 2020 și se bucură de viață. 

Pentru nativele Fecioară sau cele cu ascendentul în Fecioară, luna martie este foarte importantă prin relația cu copiii. ”Petreceți mai mult timp cu ei, o să vă simțiți fericite, împlinite, bucuroase” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

Pentru Fecioarele care n-au copii, luna martie ”este o lună plină de romantism, voi veți fi foarte romantice, sunt foarte multe planete în zona iubirii și aveți nevoie să faceți declarații.”

”Vă recomand să faceți declarații, să trimiteți cadouri, mesaje și veți primi și voi, vă veți simți foarte bine. Pentru cele care lucrați în zona artistică sau aveți legătură cu evenimentele, este o lună plină de inspirație. Dacă aveți talent, puteți picta un tablou nemaipomenit, să scrieți o poezie, o postare pe un blog, dar care să aibă un element romantic” a mai afirmat astrologul DCNews. Totodată, Daniela Simulescu vă spune să vă bucurați de viață, pentru că aspectele astrologice din această lună ”vă obligă să fiți mai atente la ceea ce vă face să vă simțiți fericite și bucuroase”

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel