ZODIAC CHINEZESC - previziuni zodii - Anul Mistrețului de Pământ 2019

ZODIAC CHINEZESC - previziuni zodii - Anul Mistrețului de Pământ 2019
ZODIAC CHINEZESC - previziuni zodii - Anul Mistrețului de Pământ 2019

ZODIAC CHINEZESC previziuni pentru fiecare zodie în parte în Anul Mistrețului de Pământ, care a început, conform zodiacului chinezesc pe 5 februarie 2019.

Ce te așteaptă în acest Zodiac Chinezesc în Anul Mistrețului de Pământ 2019? Astrologia chineză are răspunsuri clare la această întrebare. Și, datorită celor cinci mii de ani de existență, răspunsurile sale se pot dovedi uimitor de corecte și de oportune.

ZODIAC CHINEZESC Șobolan în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Șobolanul se poate aștepta la unele dificultăți conjugale sau familiale, la fel ca mulți alți oameni care vor trece prin acest an. Dar, în loc să ia taurul prin coarne, adică să încerce să-și rezolve problemele cu luciditate și agresivitate, șobolanul poate prefera îngroparea capului în nisip!

Dar nimeni nu-și poate rezolva problemele fugind sau pretinzând că nu există. Totul este o chestiune de curaj. "Nu pentru că lucrurile sunt grele pe care nu le îndrăznim a le face, ci pentru că nu îndrăznim să rezolvăm lucrurile dificile" (Seneca). Chiar dacă nu poate fi găsită nicio soluție, o atitudine optimistă, filosofică ar putea atenua latura dificilă a problemelor.

ZODIAC CHINEZESC Bivol în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Bivolul va găsi acest an destul de bun. Bivolul va continua să obțină succese, în special în domeniul în care creativitatea este factorul cheie. Dar victoria, oricât de strălucitoare ar fi, nu va fi de ajuns pentru el și nu-l va împiedica să aibă din când în când un sentiment dureros de gol.

Nativul Bivol va trebui să încerce să dobândească mai multă înțelepciune pentru a lupta cu plictiseala și descurajarea. Citirea unor autori buni îi va face foarte bine, așa cum a făcut-o și lui Stendhal, care i-a scris surorii sale Pauline: "Mă felicit mereu mai mult pentru norocul care ne-a adus către lectură. Este un magazin de fericire pe care nimeni nu îl poate lua".

ZODIAC CHINEZESC Tigru în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Unele înșelăciuni sentimentale sunt de așteptat pentru acest an. Nu se vor datora atât atât inconstanței umane, cât lipsei de imaginație din partea Tigrului. Acum, toată lumea știe că rutina și uniformitatea sunt cei mai răi dușmani ai dragostei!

Trebuie să ne îndemnăm să ieșim din rutină și să căutăm o fantezie în dragoste, așa cum un proverb arab ne spune: "Pentru a iubi bine persoana de lângă tine, trebuie să o iubești ca și cum ar muri mâine". Tigrul trebuie, de asemenea, să cultive toleranța, această virtute supremă capabilă să reînvie focurile sentimentale dispărute sau pe moarte.

ZODIAC CHINEZESC Iepure în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Norocul îi va zâmbi fermecătorului Iepure, care va prospera în multe sectoare de activitate. Și în ceea ce privește cuceririle amoroase, Iepurele va fi printre cei mai norocoși. Pot toate acestea să-l facă fericit? Este puțin probabil, pentru că nativul experimentează un sentiment de nemulțumire. Iepurele ar prefera, de cele mai multe ori inconștient, să trăiască o iubire profundă și durabilă, în loc de afecțiuni amoroase palpitante dar tranzitorii. iepurele va dori, de asemenea, să simtă o viață interioară mai bogată și mai intensă.

Dar fericirea lui va depinde numai de Iepure. Pentru a fi fericit, el trebuie, chiar de acum, să învețe să fie mai înțelept. "Când cineva este tânăr, trebuie să se dedice filozofiei și atunci când cineva este bătrân nu trebuie să se plictisească de filozofie, pentru că niciodată nu e prea devreme sau prea târziu să lucrezi pentru sănătatea sufletului" (Epicurus).

ZODIAC CHINEZESC Dragon în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Dornic de acțiune, Dragonul poate să se plictisească în acest an și, de aceea, să facă exytrem de multe lucruri prostești. Pentru a-și canaliza energia în acșiuni utile, trebuie să se dedice preocupărilor culturale sau să participe la diferite dezbateri și seminarii. Să fie multă lume în jur.

Dacă i se va ivi vreo ocazie, Dragonul va avea dori să călătorii în cât mai multe țări străine, să cunoască civilizații și popoare noi. Călătoriile sale îi vor stimula gândirea și îl vor ajuta să dobândească înțelepciune.

ZODIAC CHINEZESC Șarpe în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Șarpele consideră întotdeauna viața drept o comedie mai degrabă decât o tragedie, iar acest lucru îl pățește din cauza pesimismului și a descurajării. Prin urmare, Șarpele se va bucura de el însuși în acest an, va face lucruri prostești, dar va păstra întotdeauna un anumit simț al măsurii. Mai mult, el va intra în tot felul de dispute verbal, în special cu cei care știu cum să mânuiească cuvântul.

Dacă Șarfpele continuă pe această cale, atunci poate apărea șansa să-și petreacă anul profitabil. Feriți-vă, totuși! Șarpele nu ar trebui să continue să creadă că toți oamenii sunt nebuni, cu excepția lor: "Este o nebunie mare să vrei să fii înțelept singur" (La Rochefoucauld)!

ZODIAC CHINEZESC Cal în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Acest an ar trebui să fie pentru Cal un an al furiei amoroase. Calul va rezista destul de greu dorinței sale de a se deda aventurilor amoroase prostești. Persoanele apropiate vor considera că este extrem de dificil să-l păstreze pe calea conformistă, nu din considerente etice, ci din preocupări pentru a-l cruța de complicațiile enervante. "Dragostea, dragoste, când ne cuprinzi se poate spune:" La revedere, prudență! " (La Fontaine). Acesta va fi exact cazul Calului!

Singurul sfat pe care i se poate oferi calului este să cântărească cu grijă motivații pro și contra înainte de a se angaja în orice aventură amoroasă. Intelepciunea ne spune ca nu se comporte ca un caine care lasă prada pentru umbra sa. Romantismul pe care Calul îl va experimenta în cursul acestui an va fi, în general, de scurtă durată și lipsit de importanță. Va depinde numai de el ceea ce alege!

ZODIAC CHINEZESC Oaie în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Un an destul de mediocru îl va aștepta pe nativul Capră. Dar, Capra poate găsi bucuria de a trăi dacă continuă să se dedice neîncetat îmbunătățirii modului de viață, deoarece este util pentru și pentru și poate găsi fericire. Oricum, Oaia va avea găci mult mai interesant să de exteriorizeze și să se aboneze la o cauză, în loc să rămână plictisită de moarte, într-un colț.

Reabilitarea femeii ar putea fi una dintre cele mai frumoase cauze pentru Capră, pentru că femeia, o ființă umană deplină, a fost întotdeauna și peste tot disprețuită, exploatată, retrogradată la rangul de sclav și considerată responsabilă pentru toți nenorocirile omenirii! Ar fi palpitant să lupți pentru a da femeii demnitatea ei și pentru a împiedica oamenii să mai spună așa cum a făcut-o, demult, Tertulian: "Femeia este ușa iadului".

ZODIAC CHINEZESC Maimuță în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Maimuța se va simți perfect și în elementul său. Anul Nou Chinezesc îi va aduce o senzație plăcută de bunăstare fizică și mentală. Destul de înțeleaptă să nu facă o dramă din fiecare grăunte de nisip, va închide ochii asupra greșelilor celor apropiați și astfel își va păstra pacea interioară.

Mediul astral al acestui an va incita Maimuta sa se dedice mai mult citirii. Maimuța va câștiga mai multă înțelepciune, deoarece "citirea tuturor cărților bune este ca o conversație cu cei mai buni oameni din secolele trecute" (Descartes). Meditația îi va plăcea și el. S-ar putea spune că Lao-Tzu și Montaigne nu ar fi fost mai mulțumiți de nativul Maimuță în acest an.

ZODIAC CHINEZESC Cocoș în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Profund convins de meritele căsătoriei tradiționale și conformiste, Cocoșul se va simți prost în fața atitudinii libertine și ușuratice care va părea că va prevala în acest an. Probabil că va reacționa cu multă vehemență și se va găci ăn încurcătură în fața unor astfel de situații, ceea ce-l va tulbura. Reacția sa violentă ar putea avea repercusiuni nedorite asupra comportamentului său general și în special asupra relațiilor sale conjugale și familiale.

Dar de ce ar fi atât de supărat? Nu este faptul că "ce tulbura oamenii nu sunt lucruri, ci judecata pe care o au asupra lucrurilor" (Epictetus)? Dacă Cocosul este dispus să arate mai multă flexibilitate, toleranță și simț al umorului, atunci se va bucura de pacea interioară și nu va risca să sufere de tensiune arterială ridicată!

ZODIAC CHINEZESC Câine în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Câinele se confruntă în mod excepțional cu unele dificultăți financiare, pentru că afacerea lui nu va fi pe o linie prosperă. Dar nu ar trebui să-și distrugă sănătatea din cauza faptului că lucrează excesiv. Dimpotrivă, ar trebui să caute mai bine o compensație bună în meditație și reflecție.

Documentează-te intens și pune-te pe lectură și tot anul vei câștiga bine. Știți că lectura este pentru minte ceea ce exercițiile sunt pentru fizic, așa cum a spus Joseph Addison? Desigur, nu este necesar să citiți mult, ci să citiți cu ușurință, găsind în citit mijlocul de a vă înnobila și de a deveni mai înțelepți.

ZODIAC CHINEZESC Mistreț în Anul Mistrețului de Pământ 2019

Mistrețul, practic, nu se va întâlni cu mari probleme în acest an. Naticul Mistreț va fermeca numeroși membri ai sexului opus și poate experimenta multe aventuri de dragoste. Mai mult decât atât, nivelul său înalt și înțelepciunea îi vor aduce admirația și respectul tuturor.

Cu toate acestea, Mistrețul trebuie să se ferească de tendința sa spre adulter și necredință. Își va dori să fie nestatornic, dar lucrurile nu se vor sfârși mereu ușor ca și cum ar fi dispărea prin magie. Datorită faptului că se bazează pe norocul său de a migra neîncetat, Mistrețul ar risca să se găsească în situații complicate sau ambigue, care s-ar putea dovedi stânjenitoare sau îi vor deranja pacea sa interioară.

Citește și:  Anul Nou chinezesc 2019 - Anul Mistreţului de Pământ: Tradiţii şi simboluri

Zodia ta în ZODIAC CHINEZESC în fun cție de anul na șterii:

Şobolan
24 ian 1936 - 10 feb 1937 - Şobolan de Foc
10 feb 1948 - 28 ian 1949 - Şobolan de Pământ
28 ian 1960 - 14 feb 1961 - Şobolan de Metal
16 feb 1972 - 2 feb 1973 - Şobolan de Apă
2 feb 1984 - 19 feb 1985 - Şobolan de Lemn
19 ian 1996 - 6 feb 1997 - Şobolan de Foc
8 feb 2008 - 25 ian 2009 - Şobolan de Pământ

Bivol
11 feb 1937 - 30 ian 1938 - Bivol de Foc
29 ian 1949 - 16 feb 1950 - Bivol de Pământ
15 feb 1961 - 4 feb 1962 - Bivol de Metal
3 feb 1973 - 22 ian 1974 - Bivol de Apă
20 feb 1985 - 8 feb 1986 - Bivol de Lemn
7 feb 1997 - 27 ian 1998 - Bivol de Foc
26 ian 2009 - 13 feb 2010 - Bivol de Pământ

Tigru
31 ian 1938 - 18 feb 1939 - Tigru de Pământ
17 feb 1950 - 5 feb 1951 - Tigru de Metal
5 feb 1962 - 24 ian 1963 - Tigru de Apă
23 ian 1974 - 10 feb 1975 - Tigru de Lemn
9 feb 1986 - 28 ian 1987 - Tigru de Foc
28 ian 1998 - 15 feb 1999 - Tigru de Pământ
14 feb 2010 - 2 feb 2011 - Tigru de Metal

Iepure
19 feb 1939 - 7 feb 1940 - Iepure de Pământ
6 feb 1951 - 26 ian 1952 - Iepure de Metal
25 ian 1963 - 12 feb 1964 - Iepure de Apă
11 feb 1975 - 30 ian 1976 - Iepure de Lemn
29 ian 1987 - 16 feb 1988 - Iepure de Foc
16 feb 1999 - 4 feb 2000 - Iepure de Pământ
3 feb 2011 - 22 ian 2012 - Iepure de Metal

Dragon
8 feb 1940 - 26 ian 1941 - Dragon de Metal
27 ian 1952 - 13 feb 1953 - Dragon de Apă
13 feb 1964 - 20 feb 1965 - Dragon de Lemn
31 ian 1976 - 17 feb 1977 - Dragon de Foc
17 feb 1988 - 5 feb 1989 - Dragon de Pământ
5 feb 2000 - 24 ian 2001 - Dragon de Metal
23 ian 2012 - 9 feb 2013 - Dragon de Apă

Şarpe
27 ian 1941 - 14 feb 1942 - Șarpe de Metal
14 feb 1953 - 2 feb 1954 - Șarpe de Apă
21 feb 1965 - 20 ian 1966 - Șarpe de Lemn
18 feb 1977 - 6 feb 1978 - Șarpe de Foc
6 feb 1989 - 26 ian 1990 - Șarpe de Pământ
25 ian 2001 - 12 feb 2002 - Șarpe de Metal
10 feb 2013 - 30 ian 2014 - Șarpe de Apă

Cal
30 ian 1930 - 16 feb 1931 - Cal de Metal
15 feb 1942 - 14 feb 1943 - Cal de Apă
3 feb 1954 - 23 ian 1955 - Cal de Lemn
21 ian 1966 - 8 feb 1967 - Cal de Foc
7 feb 1978 - 27 ian 1979 - Cal de Pământ
27 ian 1990 - 14 feb 1991 - Cal de Metal
13 feb 2002 - 1 feb 2003 - Cal de Apă
31 ian 2014 - 18 feb 2015 - Cal de Lemn

Capră (sau Oaie)
17 feb 1931 - 5 feb 1932 - Capră de Metal
5 feb 1943 - 24 ian 1944 - Capră de Apă
24 ian 1955 - 11 feb 1956 - Capră de Lemn
9 feb 1967 - 29 ian 1868 - Capră de Foc
28 ian 1979 - 15 feb 1980 - Capră de Pământ
15 feb 1991 - 3 feb 1992 - Capră de Metal
2 feb 2003 - 21 ian 2004 - Capră de Apă
19 feb 2015 - 7 feb 2016 - Capră de Lemn

Maimuţă
6 feb 1932 - 25 ian 1933 - Maimuță de Apă
25 ian 1944 - 12 feb 1945 - Maimuță de Lemn
12 feb 1956 - 30 ian 1957 - Maimuță de Foc
30 ian 1968 - 16 feb 1969 - Maimuță de Pământ
16 feb 1980 - 4 feb 1981 - Maimuță de Metal
4 feb 1992 - 22 ian 1993 - Maimuță de Apă
22 ian 2004 - 8 feb 2005 - Maimuță de Lemn
8 feb 2016 - 27 ian 2017 - Maimuță de Foc

Cocoş
26 ian 1933 - 13 feb 1934 - Cocoș de Apă
13 feb 1945 - 1 feb 1946 - Cocoș de Lemn
31 ian 1957 - 17 feb 1958 - Cocoș de Foc
17 feb 1969 - 5 feb 1970 - Cocoș de Pământ
5 feb 1981 - 24 ian 1982 - Cocoș de Metal
23 ian 1993 - 9 feb 1994 - Cocoș de Apă
9 feb 2005 - 29 ian 2006 - Cocoș de Lemn
28 ian 2017 - 15 feb 2018 - Cocoș de Foc

Câine
14 feb 1934 - 3 feb 1935 - Câine de Lemn
2 feb 1946 - 21 ian 1947 - Câine de Foc
18.03.1958 - 7 feb 1959 - Câine de Pământ
6 feb 1970 - 26 ian 1971 - Câine de Metal
25 ian 1982 - 12 feb 1983 - Câine de Apă
10 feb 1994 - 30 ian 1995 - Câine de Lemn
30 ian 2006 - 17 feb 2007 - Câine de Foc
16 feb 2018 - 4 feb 2019 - Câine de Pământ

Mistreţ (sau Porc)
4 feb 1935 - 23 ian 1936 - Mistreț de Lemn
22 ian 1947 - 9 feb 1948 - Mistreț de Foc
8 feb 1959 - 27 ian 1960 - Mistreț de Pământ
27 ian 1971 - 15 feb 1972 - Mistreț de Metal
13 feb 1983 - 1 feb 1984 - Mistreț de Apă
31 ian 1995 - 18 ian 1996 - Mistreț de Lemn
18 feb 2007 - 7 feb 2008 - Mistreț de Foc
5 feb 2019 - 24 ian 2020 - Mistreț de Pământ

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy