EXCLUSIV  Zodia cu mari probleme în dragoste. Astrolog DCNews: ''Cruntul adevăr vă va trezi''

Cuplu
Cuplu

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat în cadrul emisiunii săptămânale de la DCNews previziunile fiecărei zodii pentru săptămâna 17-23 iunie. Una dintre zodii va avea mari probleme pe plan sentimental.

Pentru nativii Balanță sau cu ascendentul în Balanță, în zona de statut, relație, de cu cine sunt, cum merge căsătoria, ce se întâmplă în relație, cum funcționează, vine un deznodământ. Aveți o mare nevoie să treceți în agendă. Cum a mers ultimul an, cum au mers ultimii doi ani. Aveți nevoia să vă faceți un plan. Nu veți găsi lucruri foarte plăcute. Mare grijă! În momentul în care vreți să faceți o retrospectivă, luați în calcul că pot fi și suprize neplăcute. Pe undeva, în ecuațiile voastre, o să vă dea cu virgulă. Atunci cruntul adevăr vă va trezi și pur și simplu veți avea niște revelații. Nu o să vă convină. O să căutați vinovați, dar într-o relație fiecare dintre părți are vina sa. Trebuie să vă dați seama că ați trăit ca într-un basm și că trebuie să coborâți cu picioarele pe pământ.

Pentru Balanțele care sunt singure sau care încearcă să își formeze o relație cât mai serioasă, nici pentru ele nu am o veste bună pentru că multe dintre tehnicile abordate au fost unele foarte vechi. V-ați ținut de niște reguli tradiționale și le duceți mai departe. Acum lucrurile nu mai merg așa. Totul este într-o schimbare. Nu vă dau vești bune, dar nu este sfârșitul lumii.

O mare rugăminte cu privire la tot ce înseamnă acte, ce semnați, ce inițiative, ce prezentări aveți. Să nu începeți cu prea mult curaj și să fiți mai dezumflați la final. Începeți mai bine echilibrați pentru a nu avea supărări, a explicat astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii săptămânale de la DCNews.

Vezi previziunile pentru toate zodiile în VIDEO de mai jos


Citește și: Nativii unor zodii adoră să tragă cu urechea. Cine sunt curioșii horoscopului


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel