EXCLUSIV  ZODIA care vede realitatea. Se duce VĂLUL! Veți spune: ”Doamne, în ce m-am băgat”

foto pexels Darina Belonogova/ HOROSCOP FECIOARĂ
foto pexels Darina Belonogova/ HOROSCOP FECIOARĂ

Adio vis, bun venit realitate... vorba vine, căci vălul ridicat nu va lăsa descoperite lucruri tocmai bune și frumoase, așa că o zodie revine cu picioarele pe pământ. Ceea ce o și caracterizează, de altfel! 

Nativii zodiei Fecioară sunt cei vizați până în 27 februarie 2022, cu Soarele în casa a șaptea, lângă Jupiter, dar și lângă Neptun. Sunt mai multe lecții de învățat pentru nativii Fecioară în această săptămână. Pe de-o parte, ar fi bine să nu mai aveți așteptări înalte de alții. Mai degrabă, vedeți unde ați greșit voi în relația cu ei, ce a dus la rezultatul care vă nemulțumește. Deci, începeți cu voi! Dacă sunteți singuri, se duce vălul și vă veți descoperi adevărata realitate a vieții voastră, fără ”înflorituri”. Indiferent cum, veți cântări, cu adevărat, cine sunteți și unde, vă veți conștientiza problema. Pentru cei care se află într-o frumoasă relație, se anunță chiar zile bune, pentru planurile făcute în doi, fie că vorbim despre căsătorie, fie că vorbim despre investiții. Atenție și la copii, dacă-i aveți sau dacă vă doriți să-i aveți. Poate vă simțiți obosit acum, dar această perioadă va trece. 

”Începeți cu voi”

”Soarele a intrat în casa a șaptea - ce frumos!- ... și iar o să așteptați la alții să facă, să dreagă, să spună, să... Nu, nu! Uitați-vă la oamenii din jurul vostru și, dacă nu vă convine ceva, trebuie să vă dați seama unde ați greșit voi. Nu mai așteptați să facă celălalt un pas, începeți cu voi. 

Cei singuri, care știau deja de niște probleme, acum le vor avea amplificate, pentru că Soarele trece lângă Jupiter, lângă Neptun și parcă... s-a cam dus vălul. 

Vin zile bune, pentru unii nativi

Aveți o revelație și ziceți ”Doamne, în ce m-am băgat” sau veți conștientiza cât vă victimizați, cât căutați răspunsuri degeaba, pentru că problema e chiar la voi. 

Pentru cei care sunt într-o relație funcțională, vin zile bune, de planificat a unei căsătorii, vă mutați împreună, construiți ceva împreună, faceți o investiție. 

Deci atenție pe tot ce înseamnă celălalt din viața voastră.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară. 

Vezi mai mult în video: 

Citește și: EXCLUSIV  Zodia care va trebui să spună „Nu!“. Daniela Simulescu: Nu-ți fie teamă că se vor supăra pe tine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel