EXCLUSIV  ZODIA care va avea o săptămână MINUNATĂ. Ieșiți în față, folosiți zilele într-un mare fel

foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop Fecioară
foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop Fecioară

O zodie va avea o săptămână minunată și va trebui să iasă în față! 

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a făcut previziunile astrale ale săptămânii 17-23 mai 2021 pentru fiecare zodie. Pentru nativii zodiei Fecioară, veștile par a fi bune, cu o singură condiție: să nu se mai ascundă, să iasă în față pe plan profesional și să-și spună toate ideile, să facă lobby pentru ideile sale. Pe plan amoros, veștile sunt bune, perioada se anunță minunată pentru rezolvări. 

”Eu, în locul vostru, săptămâna această, dimineață, m-aș prezenta primul la locul de muncă, m-aș băga în seamă, aș vorbi, aș spune toate ideile care-mi trec prin cap, nu contează că se fac, că nu se fac. Și dacă vindeți pătrunjel săptămâna aceasta, să spuneți: pătrunjelul meu e cel mai verde, pătrunjelul meu e crescut bio. Știți cum să fiți? Să vă turuie gura, permanent. Trebuie să fiți acolo, cât mai prezenți. Nu vă lăsați puși într-un colț. De fapt, pe voi nu vă pune lumea într-un colț, vă puneți voi. Nu vă puneți într-un colțișor, ieșiți cât mai mult la suprafață. Soarele intră în casa a zecea, Mercur, guvernatorul vostru, este tot acolo. Bineînțeles, veți fi și trași la răspundere, dar nimic nu vine fără puțină durere, fără puțină suferință. Sus, acolo, vorbiți, turuiți, băgați-vă. Și dacă nu mai lucrați, dacă mergeți la școală, fiți cât mai activi. Folosiți zilele acestea într-un mare fel.

Perioadă minunată pentru rezolvări în dragoste

Jupiter, să nu uităm, că a intrat în casa a șaptea și că până în iulie stă la primele grade acolo, dar, chiar și așa, pentru cei singuri vine așa o idee: băi, parcă am stat prea mult singur, parcă vreau și eu pe cineva; pentru cei care sunt într-o relație, pot vindeca sau pot rupe relația, dacă nu funcționează. În orice caz, cu Jupiter în casa a șaptea e o perioadă minunată și pentru a crea tot felul de colaborări pe plan socio-profesional. Ar trebui să vă decideți ce faceți cu singurătatea în care vă aflați” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei FECIOARĂ, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 17-23 mai 2021. 

Vezi în video previziunile astrale ale săptămânii 17-23 mai 2021 pentru fiecare zodie: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel