EXCLUSIV  ZODIA care își întâlnește marea iubire în iulie 2021! Astrolog: Vă ia mințile

Foto Pexels
Foto Pexels

O zodie cunoaște o persoană extrem de importantă în curând. 

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, acestea fiind valabile până pe 11 iulie 2021. 

„Cu Venus - Marte în Casa 8... trebuie explorat ce vă place. Puteți să aveți un interes spre spiritualitate. Puteți cunoaște o persoană uimitoare, o persoană la care nici nu v-ați gândit până acum! Dacă cunoașteți o persoană acum... vă ia mințile! Se poate întoarce o persoană din trecut. Folosiți săptămâna aceasta și lăsați restul lumii! Munca e pe locul doi. Petreceți, bucurați-vă, ieșiți în oraș”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Capricorn și cei cu ascendent în această zodie. 

VEZI ȘI: Cel mai important mesaj din tot anul 2021 pentru o ZODIE! Astrolog: E în harta voastră

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Horoscop, marți, 6 iulie 2021

Ne apropiem de o opoziție între Venus și Saturn.

Berbec

Astăzi vei fi mult mai pragmatic. Nu vei face nimic până nu vei fi sigur că vei obține ceva. Partenerul te poate supăra.

Taur

Vei munci dublu pentru absolut orice vei face. Pe moment, rezultatele nu se vor vedea, dar trebuie să ai răbdare.

Gemeni

Ceilalți nu te înțeleg, deși tu ai impresia că le oferi toate argumentele necesare. Vei avea de dus muncă de convingere cu toată lumea.

Rac

Îți va fi destul de greu să găsești un echilibru între zona profesională și cea personală. La serviciu sunt multe evenimente neașteptate.

Leu

Astăzi vei funcționa cu bateriile epuizate, deci mai mult vei trage de tine. Niște odihnă în plus chiar nu ți-ar strica.

Fecioară

Ne apropiem de o Lună Nouă în zona planurilor de viitor. Poate că ar trebui să te gândești la ce vrei să faci în următoarea jumătate de an.

Balanță

Nu prea te vei simți în apele tale. Și chiar nu îți dai seama de ce. Și dacă vei ieși în oraș cu prietenii, tu tot trist vei fi.

Scorpion

Orice negociere dusă astăzi va fi dură. Vei da de persoane foarte încăpățânate și conservatoare. Înhamă-te cu răbdare!

Săgetător

S-ar putea ca ideile tale să fie prea revoluționare pentru colegi. Vei observa că vor fi destul de reticenți și că îți vor bloca proiectele.

Capricorn

Colegii te cam șicanează. Și asta pentru că ești prea perfecționist, deși astăzi chiar nu este cazul. Nu vrei să renunți la reguli.

Vărsător

Partenerul își dă cu părerea despre orice s-ar întâmpla în viața ta. Nu ar fi nicio problemă, însă vei sesiza o lipsă de respect.

Pești

Munca depusă îți va aduce multe satisfacții. Nu neapărat financiare. Superiorii și colegii vor fi foarte încântați de rezultatele tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel