EXCLUSIV  Zodia avertizată să aibă grijă pe 24 martie: E pregătitor, e cel care anunță

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru perioada 22-28 martie 2021.

Vezi și: ZODIA care va avea mai mulți BANI. Atenționare-cheie: Fără jocuri de culise! 

"Soarele a intrat în semnul vostru. E clar că berbecii primesc o porție de încredere, de energie și de curaj. Marte în Gemeni îi sprijină foarte mult, deci e clar că săptămâna aceasta piciorușele nu le vor sta, gândurile nu le vor sta, vor fi într-o frenezie mentală uimitoare. E o săptămână în care nu se vor întâmpla lucruri majore, enorme, extraordinare, ci efectiv e o săptămână în care schimbul de idei este cel mai important, e pregătitor, e cel care anunță.

Deci ce vă recomand e să aveți multe discuții, multe analize, multe observații, comunicare foarte multă. Intuiția s-ar putea ca la un moment dat să vă spună multe, dar vreau să vă rog să nu vă bazați pe intuiție săptămâna asta.

Marte fiind în Gemeni, urechiile o să vă audă multe. Puțin mai multă grijă din punctul ăsta de vedere. Vorbiți cu oamenii dragi care să vă scoată dintr-o mică paranoia.

Cu intrarea lui Venus în casa 1, începeți perioada în care puneți mai mult preț pe fizic, pe look, vreți să vă schimbați, să vă coafați, să vă cumpărați...

Începe o perioadă foarte bună pentru cumpărături și pentru a avea mai multă grijă de voi.

Când vorbim de acte de semnat și de contracte, vedeți că pe 24 martie nu vă grăbiți să semnați. Nu zic că au probleme actele, dar arătați-le oamenilor că sunteți mai interesați de ce întâmplă acum", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel