EXCLUSIV  Zile dificile pentru Leu, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Vărsător, Pești. Griji, lupte, îndoieli! Apropiații trec cu vederea, ceilalți nu!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Efectul careului Mercur - Uranus continuă și duminică.

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Berbec

Vei face tot posibilul să nu stai cu gândurile tale. S-ar putea să te lupți cu unele îndoieli față de propria persoană, care nu îți convin deloc.

Taur

Partenerul are mai multă putere asupra ta decât ți-ai dori. Te convinge imediat că unele îndoieli de-ale tale nu au rost, dar nu îți oferă argumente concrete.

Gemeni

Te va cuprinde o stare de oboseală pe toate planurile: minte, trup și suflet. Vei trage de tine pentru a te ocupa de treburile gospodărești.

Rac

În prima parte a zilei, vei fi mai sensibil, dar îți vei reveni spre seară. Poți folosi această zi pentru a face și ceva ce îți umple sufletul de bucurie.

Leu

Careul Soarelui cu Jupiter te va agita serios zilele acestea. Îți va fi greu să păstrezi un echilibru între ceea ce vrei tu și așteptările celorlalți.

Fecioară

Nu lăsa toate ideile să îți pună stăpânire pe viață! Este posibil ca unele gânduri să fie mai prăpăstioase decât este cazul.

 

VEZI ȘI: Previziune grea pentru o ZODIE! Astrolog: Dacă nu faceți așa, nu se va întâmpla nimic bun

 

Balanță

În prima parte a zilei vei fi destul de vrednic. După prânz vei deveni mai sociabil și dornic să te vezi cu oameni care te fac să te simți bine.

Scorpion

Astăzi îți pui multe întrebări. Indiferent de evenimentele la care participi, te vei plasa într-un rol de observator. Ai destule dileme.

Săgetător

Vei fi un foarte bun ascultător. Îți și iese astăzi, mai ales că te-a cuprins oboseala. Oamenii dragi vor înțelege și te vor lăsa în pace.

Capricorn

Vei proiecta grijile tale asupra celorlalți. Îi vei apostrofa la fiecare greșeală, chiar dacă nu este una gravă. Ai așteptări prea mari de la oameni.

Vărsător

Oamenii dragi nu îți vor ști dorințele dacă nu le împărtășești. Orgoliul tău va fi destul de provocat astăzi și vei avea mai multe reacții ciudate.

Pești

Astăzi ai o părere despre orice. Și ți-o vei expune chiar dacă nimeni nu îți va cere asta. Apropiații vor trece cu vederea, însă ceilalți nu.

 

Urmează o Eclipsă de Lună, dar și o Lună Plină în Taur, pe 19 noiembrie

 

„Unul dintre evenimentele marcante ale anului 2021 este Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur din data de 19 noiembrie. Nu aș face atâta caz din acest eveniment, doar că de data aceasta Luna va fi conjunctă cu Algol, cea mai nefastă stea fixă. Taurii și Scorpionii, mai ales cei născuți în 15/16/17/18/19/20/21 mai - noiembrie vor fi cei mai afectați. În rest, vom observa atât la nivel național, cât și mondial, tot felul de situații toxice. Relațiile și parteneriatele începute în această perioade nu vor fi cele mai potrivite”, avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel