Zidane, posibilă plecare de la Real

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Real Madrid are un sezon mult sub așteptări. La jumătatea sezonului, Real se află doar pe locul 4 în campionat, la 19 puncte de liderul Barcelona și deja se discută despre o posibilă plecare a lui Zidane.

Rezultatele nesatisfăcătoare ale Realului ar putea determina plecarea lui Zinedine Zidane de pe banca celor de la Real Madrid. Pentru galactici, lupta pentru titlu a fost deja compromisă.

Deși Zinedine Zidane a câștigat cu Real Madrid ultimele două ediții ale Ligii Campionilor, Florentino Perez l-ar putea înlocui pe francez cu alte două nume puternice din fotbalul mondial și anume Joachim Low, selecționerul Germaniei sau Mauricio Pochettino, de la Tottenham Hotspur. 

Al doilea scenariu: Zidane va forța plecarea

Jurnaliștii de la Marca cred că despărțirea ar putea să se producă chiar la solicitarea lui Zidane.

„Nu acordați atenție la ceea ce se scrie. Ne vom ridica. Nu merităm ceea ce ni s-a întâmplat. Trebuie să continuăm să muncim. Încă mai putem câștiga două trofee (Cupa Spaniei și Liga Campionilor)", le-a spus Zidane jucătorilor, imediat după înfrângerea din campionat cu Villarreal, 0-1.

Zidane e pe banca lui Real din ianuarie 2016 și are contractul valabil până în 2020. Are 120 de meciuri la Real ca antrenor, 227 ca jucător și a primit distincția de „Cel mai bun antrenor" pentru sezonul 2016/2017.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel