Zgonea îl DEMASCĂ pe Băsescu

Basescu-zgonea.jpeg-310x469
Basescu-zgonea.jpeg-310x469

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, l-a demascat pe președintele Traian Băsescu. 

Valeriu Zgonea a declarat că Traian Băsescu a transformat Palatul Cotroceni în sediu de campanie și se folosește de antetul Președinției pentru atacuri politice. 

"Uită că atunci când a fost ministru al Transporturilor a introdus Taxa pe drum, dar nu a construit nici măcar un kilometru de autostradă", a spus Zgonea despre Băsescu. A adăugat: "Taxa pe drum a lui Traian Băsescu a înseamnat echivalentul unei accize de 14 eurocenți pe litru, față de 7 eurocenți cât este astăzi taxa pe autostrăzi. Diferența este că în vreme ce guvernul Ponta a construit 230 de kilometri de autostradă în 2012 și 2013 și va mai construi încă 90 anul acesta, Traian Băsescu le-a luat banii românilor și nu a făcut nici măcar un kilometru".

Președintele Camerei Deputaților a precizat: "Potrivit estimărilor BNR, creșterea accizei va avea un impact minim asupra inflației, de 0,28%. În plus, pentru populația cu venituri reduse impactul este acoperit prin măsurile sociale adoptate de către Guvern: creșterea cu 3.76% a pensiilor pentru 5,2 milioane de pensionari, creșterea cu 12,5% a salariului minim, de care beneficiază 800.000 de angajați, creșterea cu 4,5% a venitului minim garantat pentru 200.000 de români. De la 1 iulie va crește salariul minim de la 850 la 900 de lei și va intra în vigoare schema de reducere a ratelor la jumătate, de care vor beneficia 900.000 oameni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel