Zeci de turiști blocați pe Muntele Mic, surprinși de torente

Situație critică pentru turiști. Cinci mașini au fost surprinse într-o zonă fără semnal, pe Muntele Mic, o zonă greu accesibilă. 

UPDATE: Ultimele informații din presa locală sunt că în urma furtunii violente de sâmbătă seară, când a fost Cod Portocaliu de ploi torențiale pentru județul Caraș-Severin, turiști care coborau de pe Muntele Mic, au rămas blocați pe drum, după ce pe șosea au năvălit aluviuni aduse de apă. Este vorba de 15 turiști din 5 mașini. 

Potrivit Elenei Tarla, purtător de cuvânt la ISU Caraș Severin, printre turiști este și un copil. Ea a mai spus, sâmbătă seară, că "Mai multe echipaje de recuperare salvare au plecat spre locul de pe drumul judetean. Primarul din Turnu Ruieni a plecat si el spre munte impreuna cu mai multi localnici si un buldoexcavator. Se pare ca sunt doua zone unde aluviunile au blocat drumul. Din cele cinci masini doar doua s-ar putea intoarce in statiune. Se fac eforturi pentru deblocarea drumului". 

Informațiile sunt puține, se știe doar că cinci mașini au fost prinse între două torente, potrivit Antena 3, într-o zonă în care se ajunge greu și pe timp de zi, pe vreme bună. 

Nu se cunosc date exacte și nici ce se întâmplă acum cu turiștii. Ei au fost surprinși de vremea rea pe munte, după o zi caniculară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel