Sărbători 2017, zboruri suplimentare către Italia

Un operator erian low-cost a decis să sporescă numărul zborurilor către trei oraşe italiene, cu plecare din Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat, luni, decizia operatorului aerian low-cost de a introduce curse suplimentare de pe Aeroportul 'Ştefan cel Mare' în perioada sărbătorilor de iarnă, după ce administraţia judeţeană a avansat în mai multe rânduri astfel de solicitări.

Flutur a arătat că operatorul aerian va efectua zboruri suplimentare în perioada sărbătorilor de iarnă, de pe Aeroportul 'Ştefan cel Mare', respectiv în perioada 18 decembrie 2017 - 12 ianuarie 2018 către Milano, Roma şi Bologna.

El a precizat că pe relaţia Suceava - Milano Bergamo vor opera suplimentar curse în zilele 18 decembrie 2017, 1 şi 8 ianuarie 2018, iar spre Roma şi Bologna se vor opera suplimentar zboruri în zilele de 21 şi 28 decembrie 2017, precum şi 4 ianuarie 2018.

[citeste si]

Suplimentarea curselor aeriene pe Aeroportul 'Ştefan cel Mare' în perioada sărbătorilor de iarnă vine în sprijinul celor care au ales să petreacă sărbătorile în Bucovina. Bucovina este în topul preferinţelor pentru petrecerea Crăciunului, a sărbătorilor de iarnă, fiind cea mai solicitată zonă, alături de staţiunile de pe Valea Prahovei, a spus Flutur, adăugând că, din 2018, vor fi suplimentate zborurile Suceava-Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel