Zboruri ANULATE. Traficul aerian, perturbat

Din cauza condițiilor meteorologice din Emiratele Arabe Unite, mai multe zboruri au fost anulate. 

Ceața creează probleme în Emiratele Arabe Unite astfel traficul aerian de pe aeroporturile din Emiratele Arabe Unite este perturbat, informează thenational.ae.

Zeci de zboruri au fost anulate, amânate sau redirecționate, astăzi, pe aeroportl din Dubai, din cauza ceții dense. Astfel, mii de turiști sunt așteptați aici pentru sărbători. 

Fenomenul a cuprins toată zona Emiratelor Arabe încă de vineri seară. Conform avertizărilor emise de meteorologi, ceața a fost provocată de un nivel de umiditate de 95% și de o scădere a temperaturilor.

Aeroportul din Dubai a anunţat anularea duminică a 17 zboruri şi întârzierea a altor 60. Zeci de alte zboruri au fost redirecţionate spre aeroporturile din apropiere, potrivit Agerpres. Compania Emirates Airlines a informat duminică pe site-ul său de internet, că "traficul aerian este perturbat de ceaţă", anunţând anularea a zece zboruri cu destinaţia Teheran, Budapesta şi Hong Kong. Compania a cerut clienţilor să se informeze despre situaţia zborurilor înainte de a veni la aeroport.

Poliția din Dubai le recomandă șoferilor multă prudență, ca urmare a vizibilității scăzute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel