Zamfir, schimbare Isărescu. ”Nu trebuie să mai rămână”

BNR
BNR

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor decide pe cine vor pune la conducerea unor instituții cheie precum BNR, dar și Avocatul Poporului. 

Coaliția PSD-ALDE urmează să aibă mai multe negocieri în ceea ce privește funcțiile de vârf de la Avocatul Poporului și Banca Națională a României. Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea vor avea mai multe discuții în acest sens. 

În direct la România TV senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a vorbit despre posibilitatea ca actualul guvernator al BNR, Mugur Isărescu, să fie schimbat. 

”Eu aș privi lucrurile din altă perspectivă. Care este rezultatul activității domnului Isărescu în fruntea Băncii Naționale. E totuși cel mai logeviv guvernator de pe planetă. Nu există pe planetă un guvernator care să fie 30 de ani în funcție așa cum a fost domnul Mugur Isărescu. Nu știu pe cine am putea propune. Eu vreau doar să constat care este rezultatul funcției pe care a avut-o domnul Mugur Isărescu. Avem cea mai îndatorată populație din UE. Avem în momentul ăsta capitalul românesc la pământ și avem băncile cu profit triplu față de media Uniunii Europene. Pentru cine a guvernat domnul Isărescu Banca Națională? Pentru bănci sau pentru români? Răspunzându-ne la această întrebare, tragem linie și vedem dacă merită să mai ia un madat. Din punctul meu de vedere, categoric, cred că domnul Isărescu nu trebuie să mai rămână la Banca Națională”, a precizat Daniel Zamfir, senator ALDE, în direct la România TV. 

Vezi și: Europarlamentare 2019: Cinci numărul 1, DEZBATERE electorală la DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel