X Factor. Robert Hotin, situație incredibilă. Ce a făcut Carla's Dreams

Rodica Mitu / 16 noi 2018 / 20:57 Salveaza PDF Comentarii
X Factor
Descriere foto: X Factor

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Robert Hotin a fost protagonistul unui moment incredibil la „X Factor”, vineri seară.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Robert Hotin, în vârstă de 19 ani, este din Iași și studiază Medicina. În etapa audițiilor, a mărturisit că este complexat de felul arată, dar sigur pe calitățile sale vocale. „Nu interesează pe nimeni dacă există cineva care nu te place pentru felul cum arăți. La X Factor ai patru de DA", a spus atunci Ștefan Bănică.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Vineri seară, Robert Hotin a fost protagonistul unui moment incredibil la „X Factor", în cea de-a treia ediție din bootcamp a sezonului 8.  

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Dacă el nu este așezat pe scaun, eu plec", a spus din start un alt concurent, în culise, înainte ca Robert Hotin să intre pe scenă.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Însă, Robert Hotin a avut un ghinion teribil pe scenă. Copleșit de emoții, concurentul a uitat versurile melodiei. Cu toate acestea, a fost invitat de Carla's Dreams să cânte din nou. „Eu nu sunt în poziție de judecător și nu voi fi până seara. Te invit și te rog frumos să cânți din nou", i-a spus juratul.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Încurajat de faptul că a primit o a doua șansă, Robert Hotin a dat totul pe scenă.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Ești un artist care transmite ușor. Ai această capacitate. Este posibil ca mentorul tău, dacă vei trece mai departe, să vadă în tine lucruri care se pot dezvolta", i-a spus Ștefan Bănică.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Oamenii au simțit că ești un om foarte bun", i-a spus și Mihai Bendeac.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. A primit un scaun de la Carla's Dreams.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24