X FACTOR. O tânără din America a venit în România pentru a-și cunoaște mama

X Factor
X Factor

X FACTOR, 23 octombrie 2018. O poveste de viață incredibilă va emoționa atât publicul, cât și pe cei patru jurați, în cea de-a noua ediție X Factor, difuzată marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

X FACTOR, 23 octombrie 2018. Julia Alexis are 27 de ani și vine din Nashille, Tennesse. Ea a fost născută în București și a fost adoptată când era bebeluș de o familie din America. Mama ei venise, la vremea respectivă, în România tocmai pentru că văzuse la tv un reportaj despre orfelinatele din țara noastră. Revenirea ei în România a fost una cu dublu motiv, participarea la X Factor, dar și dorința de a-și cunoaște mama naturală.

X FACTOR, 23 octombrie 2018. "Știu că mama mea avea numai 16 ani atunci când m-a născut, nu avea bani și cred că a fost fericită când a aflat că sunt ok și am fost bine îngrijită", mărturisește Julia.

X FACTOR, 23 octombrie 2018. Tânăra, care cântă la pian de la vârsta de patru ani, interpretează pe scena X Factor piesă scrisă de ea, având ca temă adopțiile. "Când am scris cântecul ăsta nu mi-am imaginat că-l voi cânta chiar în România. S-au întâmplat foarte multe lucruri de când l-am scris și acum simt că are chiar mai mult sens", spune Julia, foarte emoționată.

X FACTOR, 23 octombrie 2018. Mai multe despre povestea impresionantă de viață a Juliei Alexis, dar și despre reacțiile juraților și emoțiile pe care aceștia le trăiesc, telespectatorii vor afla marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a noua ediție a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor". Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel