X Factor. Melodie „cel puțin mizerabilă". Referire la Arsenie Boca

X Factor
X Factor

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Când văd un om parfumat cu autoironie, mă îndrăgostesc”, a spus, vineri seară, Carla's Dreams după momentul lui Zila Mike.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Zila Mike a venit cu autoironie la „X Factor". Tânărul a cântat o piesă proprie, numită „Velociraptorul Dance", despre care a spus din start că este „cel puțin mizerabilă".

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Nu știu ce se va întâmpla, cum vor reacționa la următoarea piesă, dacă voi reuși să o cânt, pentru că întotdeauna fac piese foarte grele și nu mai am timp să respir, și eu mă emoționez pe scenă și încep să țip... Și niciodată nu reușesc să fac exact ca în studio", a mărturisit el înainte de a cânta. „E o piesă cel puțin mizerabilă și îmi pare rău pentru daunele create aparatului vostru auditiv", le-a spus el juraților și publicului, înainte de a începe să cânte.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Ești total nebun. Piesa a fost bombă, la fel și tu", i-a spus Delia. „Când văd un om parfumat cu autoironie, mă îndrăgostesc", a spus și Carla's Dreams.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. „Asumarea ta îmi place foarte mult. Să vii cu a doua piesă originală și să mergi până la capăt... te aplaud", i-a spus și Ștefan Bănică. 

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. În melodie, a avut o referire și la Arsenie Boca.

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Sub pseudonimul Zilla Mike, Negru Mihai, în vârstă de 24 de ani a reușit la audiții să obțină patru de DA și multe zâmbete din partea spectatorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel