X Factor. Ioana Bulgaru, moment incredibil. Carlas's Dreams: Greșeală!

Rodica Mitu / 02 noi 2018 / 23:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

X FACTOR 2018. Ioana Bulgaru i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. La 14 ani, a avut un moment perfect pe scena X Factor, vineri seară.

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. La doar 14 ani, carismatică şi cu un zâmbet molipsitor, dezinvoltă şi plină de energie, gălăţeanca Ioana Bulgaru a reuşit să fie cu adevărat „de senzaţie” în audiții pe scena X Factor. A cucerit atât juriul, cât şi publicul cu piesa „All about that bass". „Este Dumnezeul carismei pe pământ!", a spus atunci Mihai Bendeac. Ștefan Bănică nu şi-a putut lua ochii de la ea, iar la final, s-a ridicat de la masa juriului şi a urcat pe scenă pentru a exclama: „Am avut dreptate, este de senzaţie, de music-hall! La 14 ani să faci aşa ceva? Excepţional! Vă dau cuvântul meu de onoare, eu n-am văzut aşa ceva! Ai farmec! Îţi zboară ochii de zici că eşti Puiu Călinescu, ai şi din Tamara Buciuceanu! Eşti senzaţională, măi fetiţă! Răspunsul meu este şase de Da!".

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. Și vineri seară, Ioana a impresionat. Cu toate acestea, Ștefan Bănică a avut de luat o decizie foarte grea, deoarece toate scaunele erau ocupate de câte o concurentă. Într-un final, a ales să rămână în echipa sa în locul adolescentei Spela Jezovsek. Carla a considerat că decizia este o greșeală, iar Spela nu trebuia eliminată. Ștefan Bănică a spus că nu regretă decizia.

 

Video


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25