X Factor. Ioana Bulgaru, moment incredibil. Carlas's Dreams: Greșeală!

X FACTOR 2018. Ioana Bulgaru i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. La 14 ani, a avut un moment perfect pe scena X Factor, vineri seară.

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. La doar 14 ani, carismatică şi cu un zâmbet molipsitor, dezinvoltă şi plină de energie, gălăţeanca Ioana Bulgaru a reuşit să fie cu adevărat „de senzaţie” în audiții pe scena X Factor. A cucerit atât juriul, cât şi publicul cu piesa „All about that bass". „Este Dumnezeul carismei pe pământ!", a spus atunci Mihai Bendeac. Ștefan Bănică nu şi-a putut lua ochii de la ea, iar la final, s-a ridicat de la masa juriului şi a urcat pe scenă pentru a exclama: „Am avut dreptate, este de senzaţie, de music-hall! La 14 ani să faci aşa ceva? Excepţional! Vă dau cuvântul meu de onoare, eu n-am văzut aşa ceva! Ai farmec! Îţi zboară ochii de zici că eşti Puiu Călinescu, ai şi din Tamara Buciuceanu! Eşti senzaţională, măi fetiţă! Răspunsul meu este şase de Da!".

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. Și vineri seară, Ioana a impresionat. Cu toate acestea, Ștefan Bănică a avut de luat o decizie foarte grea, deoarece toate scaunele erau ocupate de câte o concurentă. Într-un final, a ales să rămână în echipa sa în locul adolescentei Spela Jezovsek. Carla a considerat că decizia este o greșeală, iar Spela nu trebuia eliminată. Ștefan Bănică a spus că nu regretă decizia.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel