X Factor, eliminări 16 noiembrie. Carla's Dreams, dueluri - live

Rodica Mitu / 16 noi 2018 / 19:22 Salveaza PDF Comentarii
X Factor
Descriere foto: X Factor

X FACTOR, 16 noiembrie 2018. Grupa lui Carla’s Dreams a intrat în Bootcamp la „X Factor”.

Update 6: În cele din urmă, Carla's Dreams a decis cine cu cine va merge la dueluri dintre cei patru concurenți pe care i-a ales în cea de-a treia ediție din Bootcamp. Astfel, Alexandru Stremințeanu se va duela cu Eduard Ungureanu, iar Niculae (Cristian) Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn.

„O să vă duelați în felul următor: Alex cu Eduard, Cristian cu Andrei. Așa o să fie cel mai interesant și cel mai bine și pentru voi. Acestea vor fi duelurile. Abia le aștept!", a fost decizia lui Carla's Dreams.

Update 5: Sub pseudonimul Zilla Mike, Negru Mihai, în vârstă de 24 de ani a reușit să obțină patru de DA și multe zâmbete din partea spectatorilor la audiții. Mihai a interpretat o piesă proprie. În versurile sale era o referire și la Arsenie Boca. A primit un scaun. Toate sunt ocupate în acest moment.

Update 4: Andrei Geamăn, în vârstă de 19 ani, este din București și a decis să vină anul acesta la "X Factor" după ce s-a uitat la un clip motivațional despre curajul de a-ți urma visurile. Chiar și mama sa a declarat atunci că este prima dată când își aude fiul cântând, pentru că această pasiune a lui și-a descoperit-o doar cu un an în urmă. Juratul i-a oferit un scaun vineri seară.

Update 3: Cristian Porcari, din Chișinău, a revenit anul acesta la "X Factor" după ce anul trecut a ajuns până în Bootcamp, în echipa lui Ștefan Bănică. Carla's Dreams i-a oferit un scaun. În acest moment, sunt ocupate două scaune.

Update 2: Robert Hotin, în vârstă de 19 ani, este din Iași și studiază Medicina. În etapa audițiilor, Robert a mărturisit că este complexat de felul arată, dar sigur pe calitățile sale vocale. „Nu interesează pe nimeni dacă există cineva care nu te place pentru felul cum arăți. La X Factor ai patru de DA", a spus atunci Ștefan Bănică. Vineri seară, a fost al doilea concurent care a intrat pe scenă. S-a blocat, din cauza emoțiilor, la un moment dat, însă Carla's Dreams i-a acordat o nouă șansă, lăsându-l să cânte de la început. În cele din urmă, i-a oferit un scaun.

Update 1: Leon Tudor Mureșan, în vârstă de 21 de ani, din Bistrița, a deschis emisiunea de vineri seară. Acesta este student la Conservator. Deși compune piese de mai mult timp, tânărul a urcat pentru prima dată în viață pe o scenă abia anul acesta, la audițiile "X Factor". Acesta nu a trecut mai departe în concurs.

X FACTOR, 15 noiembrie 2018. Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al optulea sezon "X Factor". Vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa lui Carla's Dreams, formată din băieți sub 24 de ani, intră în Bootcamp.

X FACTOR, 15 noiembrie 2018. Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

X FACTOR, 15 noiembrie 2018. „La mine în Bootcamp-ul a fost dezastruos, dar natural, eu m-aș uita la Bootcamp-ul meu. Eu știu ce au Delia și domnul Bănică în plus sau în minus. Domnul Bănică este antrenor la Real Madrid, iar eu de la o echipă de entuziaști dintr-un sector al Bucureștiului, Buciumul Militari. Numai că ei vin să joace fotbal, noi venim să jucăm rugby! Plus de asta, noi suntem și înrăiți, pentru că nu avem fani, nu avem spirit critic, nu ne e rușine, nu are cine să ne judece, nu ne-a arătat niciodată la televizor, noi facem ce vrem!", a glumit juratul Carla's Dreams.

X FACTOR, 15 noiembrie 2018. Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla's Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

X FACTOR, 15 noiembrie 2018. Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla's Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live. Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. "Finalistul publicului" va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

X FACTOR, 15 noiembrie 2018. Rămâneți pe dcnews.ro pentru a afla alegerile juratului și ce dueluri vor avea loc.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24