X Factor. Carla’s Dreams, impresionat: Eu am așteptat acest moment

X Factor
X Factor

X Factor, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale acestei toamne, a avut premiera duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Prima seară a fost una cu multe surprize, cu povești spectaculoase, dar și cu momente extrem de emoționante.

Cătălina Pintile, are 17 ani, e din Cluj Napoca și a declarat încă de la început că are o pasiune pentru Carla's Dreams: "Îl iubesc pe Carla's Dreams. Sunt foarte emoționată că-l voi cunoaște. Este idolul meu. Dacă ar fi după mine, ar trebui să se predea din Carla's Dreams în școli. Și versurile lui sunt excepționale și potrivite cu vremurile care se schimbă", a mărturisit Cătălina. Adolescenta a interpretat piesa "Te-aștept să vii" a Mirabelei Dauer, dar momentul ei a fost întrerupt de Ștefan Bănică, acesta argumentând că nu a fost deloc bine felul în care a interpretat piesa. "Știi cum sunt numit acum? Bruce Wiilis, salvatorul. A fost fals, tare și strigat", i-a explicat Ștefan Bănică. "Eu cred că și Eminescu, și Nichita Stănescu mai pot rămâne în programele școlare", a adăugat Horia Brenciu.

O altă adolescentă de pe scena X Factor a fost Anda Ioana Arsintioaia Cheche. Ea are 14 ani, este din București și a fost abandonată de mama, în spital și a fost imediat adoptată de cei pe care îi consideră părinții ei. Anda a ridicat juriul și publicul în picioare, după ce a interpretat într-un mod original piesa "Seven Nation Army". "Ești bombă cu ceas. Am crezut că sunt la un concert. Ai maturitate, senzualitate în a cânta. Cu astea te naști, nu te învață cineva", i-a spus Ștefan Bănică. În ciuda emoțiilor sale, Anda a trecut mai departe cu patru de "Da" din partea juraților.

Tot aseară pe scena X Factor a urcat Sergiu Batrâncea, 48 de ani, din Chișinău. Acesta a venit cu fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde și-a pierdut ambele brațe. Sergiu a mărturisit că și-a întrerupt studiile de canto pentru că nu l-a mai lăsat soția, care este foarte geloasă și care s-a gândit că studentele care-I vor fi colege sunt o ispită. Sergiu a interpretat o arie dintr-o operetă germană ale cărei versuri le-a tradus în română. La final, acesta și-a dat jos masca de pe față și i-a dăruit-o lui Carla's Dreams. "Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea. Ultimele versuri au fost "soarta este să port o mască". Cred că toți ne-am regăsit în versuri și în interpretare. Iertată să-mi fie ironia, dar toți purtăm măști. Nu știu câți oameni de vârsta lui s-ar îmbrăca așa, ar traduce versurile și ar cânta așa. Și și-a mai pus și mască", a declarat Carla's Dreams. Sergiu a fost apreciat atât de juriu, cât și de public, trecând mai departe cu 4 de "DA"

Un alt concurent plin de viață a fost Costandache Sebastian Gabriel, un adolescent care a venit împreună cu mama lui. Chiar dacă interpretarea sa nu a fost apreciată de toți membri juriului, Delia a vrut să-l încurajeze și a dansat cu el pe scenă. Cu toate acestea, el a primit doar doi de "Da" de la juriu.

Crăciun Andreea Carina a interpretat minunat piesa "Say Something" a Christinei Aguilera și a obținut patru de "Da". La final a făcut un selfie cu Vlad Drăgulin, mărturisindu-le colegilor de culise că s-a îndrăgostit de el.

Tot duminică seară, a venit în fața juriului Filip Codruța Elena. Acesta este de meserie jurist și a declarat că vrea să-și încerce norocul la X Factor și dacă nu va reuși să facă nimic cu muzica se va axa pe cariera de jurist. Codruța a interpretat piesa "Like I'am gonna lose you" și a primit doi de "Da"- de la Delia și Carla' Dreams- și doi de Nu de la ceilalți doi jurați care au considerat interpretarea ei scenică fiind una falsă.

Andrei Geamăn, 19 ani, din București, a decis să vină la X Factor după ce s-a uitat la un clip motivațional despre a-ți urma visurile. Mama lui a declarat că pe scena X Factor este prima dată când îl aude cântând, pentru că această pasiune a lui și-a descoperit-o doar cu un an în urmă. În momentul în care a început să cânte a izbucnit în plâns. "Nu m-a mai auzit nimeni cântând înainte să vin în fața noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni", a recunoscut el.Andrei a primit trei de "Da" și un Nu din partea lui Ștefan Bănică, acesta considerând că este minunat talentul lui nativ, dar are nevoie și de muncă pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală.

Leon Tudor Mureșan, are 21 de ani, a venit din Bistrița și student la Conservator. El compune piese, dar a declarat că este pentru prima dată pe o scenă, la X Factor. "Familia mea nu știe că am venit la X Factor. Ei nu știu că pot cânta cu vocea", a mărturisit el, după care a ridicat publicul în picioare cu autenticitatea și talentul său. La final acesta a obținut patru de "Da".

O altă prezență surprinzătoare a fost Matei Daniela, 18 ani, din București. Acesta a venit împreună cu mama, dar și cu fostul iubit, care și-a dorit foarte mult să o suțină. Ea a cântat piesa "Another love" și a cucerit atât publicul, cât și pe cei patru jurați care i-au dat patru de „Da": "Ai sunat ca un înger", i-a spus Delia. "Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur. A fost absolut genial", a declarat Mihai Bendeac.

Movilă Andrei a venit din Republica Moldova și spune despre el că este consultant fashion pentru un mare brand. El a interpretat piesa Writing's On The Wall", însă singurul "Da" pe care l-a primit a fost din partea lui Horia Brenciu.

Raisa Bordea este din Focșani, mama a doi copii și a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. A interpretat piesa "Creep" într-un mod extrem de emoționant. A reușit să transmită sentimentele ei și juraților, iar la finalul melodiei a izbucnit în plâns. "Eu am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Și mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soție. Bravo!", a lăudat-o Carla's Dreams. Raisa a reușit performanța de a primi patru de "Da" și multe aplauze din partea publicului și a juraților.

O nouă ediție X Factor plină surprize și multe talente ce merită descoperite, telespectatorii vor putea vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel