X Factor, bootcamp. Carla's Dreams: La mine a fost dezastruos. Nu ne e rușine...

Grupa Carla's Dreams
Grupa Carla's Dreams

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al optulea sezon "X Factor". Vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa lui Carla's Dreams, formată din băieți sub 24 de ani, intră în Bootcamp.

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

"La mine în Bootcamp a fost dezastruos, dar natural, eu m-aș uita la Bootcamp-ul meu. Eu știu ce au Delia și domnul Bănică în plus sau în minus. Domnul Bănică este antrenor la Real Madrid, iar eu de la o echipă de entuziaști dintr-un sector al Bucureștiului, Buciumul Militari. Numai că ei vin să joace fotbal, noi venim să jucăm rugby! Plus de asta, noi suntem și înrăiți, pentru că nu avem fani, nu avem spirit critic, nu ne e rușine, nu are cine să ne judece, nu ne-a arătat niciodată la televizor, noi facem ce vrem!", a glumit juratul Carla's Dreams.

Iată cine sunt membrii grupei lui Carla's Dreams:

Robert Hotin, în vârstă de 19 ani, este din Iași și studiază Medicina. În etapa audițiilor, Robert a mărturisit că este complexat de felul arată, dar sigur pe calitățile sale vocale. "Nu interesează pe nimeni dacă există cineva care nu te place pentru felul cum arăți. La X Factor ai patru de DA", a spus atunci Ștefan Bănică.

Leon Tudor Mureșan, are 21 de ani, a venit din Bistrița și este student la Conservator. Deși compune piese de mai mult timp, tânărul a urcat pentru prima dată în viață pe o scenă abia anul acesta, la audițiile "X Factor". "Familia mea nu știe că am venit la X Factor. Ei nu știu că pot cânta cu vocea", a mărturisit el atunci, după care a ridicat publicul în picioare și i-a impresionat pe cei patru jurați cu autenticitatea și talentul său.

Cristian Porcari, din Chișinău, a revenit anul acesta la "X Factor" după ce anul trecut a ajuns până în Bootcamp, în echipa lui Ștefan Bănică. "Carla's Dreams mi-a spus anul trecut că trebuie să fiu reeducat și asta am făcut în ultimul an. Am învățat să nu mă cred mai presus decât alții și să fiu eu însumi", a spus Cristian. Prestația sa din audiții l-a dezamăgit însă chiar pe Carla's Dreams, juratul în grupa căruia a ajuns. "Mult mai slabă prestația ta de anul acesta! Urăsc nesiguranța ta, îmi provoacă o senzație de nesiguranță internă. Aș vrea ori să mori, ori să învii, dar să nu stai în astralul acela. Fă ceva, riscă!", i-a spus atunci juratul, pe care acum trebuie să îl impresioneze.

Andrei Geamăn, în vârstă de 19 ani, este din București și a decis să vină anul acesta la "X Factor" după ce s-a uitat la un clip motivațional despre curajul de a-ți urma visurile. Chiar și mama sa a declarat atunci că este prima dată când își aude fiul cântând, pentru că această pasiune a lui și-a descoperit-o doar cu un an în urmă. "Nu m-a mai auzit nimeni cântând înainte să vin în fața noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni", a recunoscut el. Andrei a primit la audiții trei de DA și un vot negativ din partea lui Ștefan Bănică, juratul considerând că Andrei are nevoie de muncă pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală și pentru a-și șlefui talentul nativ.

Sub pseudonimul Zilla Mike, Negru Mihai, în vârstă de 24 de ani a reușit să obțină patru de DA și multe zâmbete din partea spectatorilor. Mihai a interpretat o piesă proprie, pe ritmuri de hip-hop, care a umplut sala cu energie pozitivă: "O autoironie senzațională! Dacă treci mai departe, tu trebuie să aduci zâmbetul pe buze în fiecare etapă", a spus Horia Brenciu după ce l-a ascultat în etapa audițiilor.

La vârsta de 17 ani, Dragoș Bucătariu, care a venit din Suceava pentru a participa la audițiile "X Factor", consideră că acesta a fost cel mai important moment din viața sa. "Anul trecut mă uitam la televizor și îmi imaginam cum ar fi să fiu și eu aici. Și simțeam deja emoțiile pe care le simt și acum. Tremur și parcă mă doare și stomacul", a mărturisit cu mare sinceritate adolescentul, care a trecut în Bootcamp fără prea mari emoții.

Alexandru Stremițeanu a urcat anul acesta pentru a doua oară pe scena "X Factor", după ce în ultimii patru ani a încercat să-și găsească o altă pasiune în afară de muzică: "Am încercat de toate, ospătar, casier, operator call-center, asistent vânzări, dar nu m-am regăsit în niciunul dintre aceste joburi. Tot muzica a rămas pasiunea mea și acum iau lecții de canto." Alexandru a primit patru de DA, toți cei patru jurați felicitându-l pentru transformarea și evoluția prin care a trecut: "Eu cred că vrei să fii altcineva, chiar tu ai declarat că ești în căutări. Îți doresc să te regăsești, deși cred că ești foarte aproape de tine", i-a spus Ștefan Bănică.

Fostul finalist "Next Star" Eduard Ungureanu a impresionat publicul și juriul "X Factor" cu o piesă interpretată în limba franceză, cu care a reușit să obțină și patru de DA. " Ești genial! Sunt convinsă că poți face foarte multe lucruri în muzică. Bravo!", a zis Delia, în timp ce Carla's Dreams a fost convins că tânărul de doar 14 ani are toate calitățile necesare pentru a ajunge în finala "X Factor" de anul acesta.

Alexandru Țală are de 21 de ani și face muzică de la vârsta de cinci ani, când părinții l-au îndrumat pe acest drum. "Până în clasa a XII-a eu știam ce trebuie să fac: să fiu pianist concertist. Apoi am început să am nevoie de bani și mi s-a părut tare să cânt pe stradă, în Centrul Vechi. Cel mai frumos lucru atunci când cânt pe stradă e că mă pierd în melodii, cânt una, două, trei, apoi deschid ochii și văd oamenii cum stau cu ochii mari și mă ascultă. De acolo îmi vine energia pozitivă și e o libertate pe care nu am mai găsit-o niciunde până acum", mărturisește Alex.

De departe cea mai încântată de momentul lui de la audiții a fost Delia! "Doamne, cât de frumos a fost momentul tău! Măi Alex, cum de nu te-am auzit eu până acum în Centrul Vechi? Tu trebuie să te muți aici, la X Factor. Eu nu te mai las să cânți în altă parte. Dacă nu, te iau la mine în trupă, vedem cum facem. Ești un mare artist, unul dintre puținii artiști pe care i-am văzut pe scena asta. Și mai ești și frumușel", i-a spus jurata atunci.

Cristian Moldovan are 16 ani și spune că iubește muzica foarte mult. Cel care l-a îndrumat pe acest drum a fost bunicul lui care a fost preot și pe care l-a pierdut recent. Carla' s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical: "Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva". Iar după ce l-a auzit cântând a realizat că a avut dreptate: "Eu cred că băiatul ăsta poate să câștige "X Factor". Ceva acolo înăuntru ceva arde. Sper să aibă un pic de deschidere pentru un pic de îndrumări", a spus atunci juratul.

Distribuirea juraților pe grupe

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla's Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla's Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. "Finalistul publicului" va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel