X Factor. Anda Ioana Cheche, șoc pentru Bănică. Bendeac, reacție

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr

X FACTOR, 2 noiembrie 2018. La X Factor, vineri seară, emoțiile au copleșit-o pe Anda Ioana Cheche din echipa lui Ștefan Bănică Jr. „N-a fost Ioana pe care am văzut-o prima dată!”, i-a spus juratul.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Anul acesta, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla's Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Prima concurentă care a urcat pe scenă a fost Anda Ioana. A spus că nu se aștepta să ajungă în Bootcamp. Anda Ioana Arsintioaia Cheche are 14 ani, este din București și a fost crescută de părinții săi adoptivi după ce mama biologică a abandonat-o în spital, imediat după naștere. La audiții, Anda a ridicat juriul și publicul în picioare, după ce a interpretat într-un mod original piesa "Seven Nation Army".

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. După momentul de vineri seară, Horia Brenciu i-a spus că a „fost reținută". „Când ai apărut prima oară la audiții, am zis wow! Ceea ce m-a surprins neplăcut, astăzi, de ziua ta, este că nu ai fost prezentă aici. Nu a fost Ioana pe care am văzut-o prima oară. Când am spus ce stăpânire în voce. Putea să fie mult mai bine. Ai un potențial mult mai mare decât ne-ai arătat acum", a spus Ștefan Bănică, care i-a oferit o șansă și a ales să-i dea un loc pe scaun.

X FACTOR. Eliminări bootcamp, 2 noiembrie 2018. Pe fundal, s-a auzit Mihai Bendeac care spunea că „o să fie greu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel