X Factor, 4 decembrie 2020. Decizii dificile pentru Delia: Ce văd, aia judec!

O grupă matură, formată din cântăreți profesioniști din toate colțurile lumii, dar și faptul că de câte ori a fost mentor la categoria Mixt a câștigat, îi dă încredere Deliei că și în 2020 poate câștiga X Factor.

Seara trecută, Florin Ristei a trebuit să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare și zece grupuri din care să aleagă. În această seară, este rândul Deliei să aleagă trei artiști care au șanse să câștige X Factor anul acesta și să îi ducă, astfel, cu un pas mai aproape de finală.

„Pe mine nu mă interesează experiența, ci să creeze momente unice pe scenă, să trăiască la intensitate maximă, să arate bine, să sune bine și să lase o stare. Ce văd, aia judec!”, a spus Delia. 

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel