X FACTOR, 23 octombrie. Românul încurajat de Robbie Williams

X Factor
X Factor

Marți seara este una a surprizelor în cadrul celei de-a noua ediții „X Factor”, difuzată de la ora 20.00 la Antena 1. Un puști de doar 14 ani uimește pe toată lumea în momentul în care arată tuturor mesajul pe care el l-a primit de la celebrul cântăreț Robbie Williams.

Eric Arendt are 14 ani și de patru ani s-a mutat în Stuttgart cu părinții lui. Deși are o vârstă fragedă, el a participat deja la mai multe concursuri importante. Surpriza vieții sale mărturisește că a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare din partea lui Robbie Williams, înainte de a interpreta piesa acestuia "Let me entertain you", pe scena unui mare talent-show din Germania.

"De câte ori îl ascult mi se face pielea de găină. Nici acum nu-mi vine să cred. Este idolul meu și visez să ajung și eu un cântăreț cunoscut", dezvăluie Eric.

Aceeași piesă o interpretează și pe scena „X Factor", unde telespectatorii îl pot vedea pe Eric marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediții a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor". Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel