X Factor 2021. Unul dintre jurați va reuși să stârnească invidia colegilor: Avem pe scenă câștigătorul

X Factor 2021
X Factor 2021

De la agonie la extaz vor trece jurații X Factor, când rivalitățile încep să iasă la iveală. 

Trooper și orchestra Metropolitană condusă de dirijor Daniel Jinga vor deschide cea de-a patra ediție X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1, cu o colaborare inedită, un mix uimitor de muzică clasică și rock. Tot astăzi, jurații au parte de noi surprize pe măsură ce concurenții se dezvăluie pe scena X Factor. Mai mult, unul dintre jurați va reuși să stârnească toată invidia colegilor, după ce adaugă un nou nume pe lista de Bootcamp. ”Cred că avem pe scenă câștigătorul X Factor!”, va spune Delia, în timp ce Loredana se arată vrăjită de concurentul de pe scenă. ”Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor nu cred că puteam să am atâta imaginație”, a spus jurata. Cine este acesta și în grupa cărui jurat va ajunge, cei de acasă pot vedea de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați.

Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel