X Factor, 10 decembrie 2020. Momentul care va fi greu de uitat! INCREDIBIL cum a fost pe scenă!

Super 4 a urcat, din nou, pe scena X Factor.

Deși au un talent uriaș, cei patru băieții au mărturisit în culise că se temeau de genul acesta de emisiuni deoarece au sesizat, de-a lungul timpului, că jurații sunt extrem de agresivi în limbaj, dar când au ajuns la X Factor s-au simțit apreciați la adevărata lor valoare.

Despre mentorul lor, Florin Ristei, au spus că este un artist complet.

Motto-ul băieților de la Super 4 este unul cu o încărcătură enormă, care i-a ajutat de-a lungul timpului să fie cei mai buni acolo unde au mers: „Când jocul se întețește, ies la joc cei mai puternici."

Pentru etapa duelurilor, băieții de la Super 4 au ales piesa „Grande Amore”, demonstrând încă o dată cât de bine sună vocile lor, cât sunt de talentați. Toți i-au privit cu ochii larg deschiși în timpul prestației, iar ropotele de aplauze de la final au curs fără încetare.

Marea surpriză a băieților de la Super 4 a fost că au interpretat o piesă compusă chiar de ei, iar acesta a fost un alt avantaj de care băieții au știut să profite la maximum.

O propunere de colaborare s-a ivit chiar din partea Loredanei Groza pentru Francesco, unul dintre membrii trupei Super 4. Jurata X Factor l-a rugat să-i compună și ei o piesă în limba italiană, iar răspunsul a venit imediat, fără niciun fel de ezitare: „Sigur, pentru tine orice."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel