X FACTOR, 1 octombrie 2021. Ștefan Bănică crede că are în față câștigătorul

Ștefan Bănică crede că are în față câștigătorul X Factor 10.

Un munte de curaj și de ambiție se va dovedi unul dintre concurenții care își va face loc în grupa lui Ștefan Bănică, astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor 10. 

Pasionat de muzică și dornic să învețe cât poate de mult, tânărul a acceptat o ofertă de a studia în Marea Britanie deși știa că nu își va permite și costurile vieții de acolo. A profitat însă de ocazie, așa că pentru a se întreține în timpul anilor de studiu a cântat pe stradă, a plimbat animale de companie și a făcut curățenie. Eforturile sale au meritat însă sacrificiul, iar acesta îi va ului pe jurații X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

„Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat Delia, în timp ce Ștefan Bănică îi prevede deja un loc în finala X Factor.

„Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a spus juratul. Cine este tânărul, dar și ce alți concurenți vor urca astăzi pe scenă, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel